Kızlarını yurda yerleştiren aile dönüşte kaza yaptı

Akyazı İlçesi yakınlarında TEM\'de kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı. Kazada, Sakarya Üniversitesi\'ni kazanan kızlarını yurda yerleştirip, Adapazarı\'ndan İstanbul\'a dönen ailenin 6 ferdi yaralandı.

Kaza TEM yolunun Akyazı gişeleri çıkışında saat 13.00 sıralarında meydana geldi. İstanbul\'da oturan ve Sakarya Üniversitesi\'ni kazanan Y.M.\'nin (19) kaydını daha önce yaptıran birbirleriyle akraba M. ve G. ailelerinin fertleri, yurt sorununu çözmek için yeniden Adapazarı\'na geldi. Öğlen saatlerine kadar yurt işlemlerini yaptıran iki aile, daha sonra Akyazı İlçesi\'ndeki akrabalarını ziyaret etti. İstanbul\'a dönüşe geçen 6 kişinin içinde bulunduğu E.G. yönetimindeki 34 SAL 17 plakalı otomobil, TEM\'in Akyazı gişelerinden çıkarken, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Bir süre sürüklenen otomobil güçlükle dururken, kaza nedeniyle TEM\'in İstanbul yönü ulaşıma kapandı.

Kazada otomobilde bulunan ve Sakarya Üniversitesi\'ne kaydı yaptırıldıktan sonra yurt sorunu çözülen Y.M. ile H.G.(38), otomobil sürücüsü E.G., F.D.G. (14), A.N.G. (16) ve M.M. (13) çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Akyazı Devlet Hastanesi\'ne sevk edildi.

Yaralılardan durumu ağır olan Y.M. ve H.G., Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi\'ne sevk edildi. Kazada yaralanan ailelerin Akyazı Belediyesi Meclis üyesi A.G.\'nin yakınları oldukları belirtildi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]