Kösemusul'u yalnız bırakmadılar

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Başkanı Mahmut Kösemusul'un babası son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze törenine Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun yanı sıra Eski Sakarya Valileri Cahit Kıraç, Nuri Okutan, Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Cumhurbaşkanı Danışmanı Burhan Kuzu'nun da aralarında olduğu çok sayıda protokol, iş adamı, siyasi partilerin ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul'un babası 81 yaşındaki İsmet Kösemusul önceki gün geçirdiği rahatsızlık sonrasında evinde vefat etmişti.

Kösemusul için bugün Cuma vakti Orhan Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze namazı öncesinde Mahmut Kösemusul ve kardeşleri, taziyeleri kabul etti. Cenazeye Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik,  Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Cumhurbaşkanı Danışmanı Burhan Kuzu, Milletvekilleri  Zihni Açba ve Engin Özkoç, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan, eski Sakarya Valisi Cahit Kıraç, Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, SAÜ Rektörü Muzaffer Elmas, iş adamları, bürokratlar, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından İsmet Kösemusul, Emirdağ Mezarlığı'nda ki Aile Kabristanlığı'nda toprağa verildi. 
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]