Kütüphane için anket çalışması başlatıldı

Büyükşehir Belediyesi tarafından tadilata alınan Kent Park içerisindeki kütüphaneye isim verilmesi için anket çalışması başlatıldı. Vatandaşların belirlediği seçeneklerle oluşturulan anket, 24 Eylül Çarşamba gününe kadar Büyükşehir Belediyesi internet sitesinde yayınlanmaya devam edecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne devri gerçekleştirilen Kent Park içerisindeki kütüphanede yenileme çalışmaları başlatılmış, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da sosyal medya üzerinden kütüphaneye verilecek isim ile ilgili vatandaşlardan gelecek önerilerin değerlendirileceğini ifade etmişti. Başkan Toçoğlu’nun çağrısı üzerine sosyal medya üzerinden vatandaşlar tarafından sunulan isim önerileri değerlendirildi ve yeni bir anket çalışması oluşturuldu. Daha önce ulaşımda akıllı kart uygulamasına KART 54, şehir içi raylı sisteme ADARAY, şehrin ilk sanat galerisine Sakarya Sanat Galerisi, konser salonuna Ziya Taşkent Konser Salonu adını veren Sakaryalılar, şimdi de şehir kütüphanesinin ismini belirleyecek.

Son gün 24 Eylül Çarşamba

Büyükşehir Belediyesi internet sitesi www.sakarya.bel.tr üzerinden başlatılan ankette vatandaşların belirlediği Selahaddin Şimşek, Faik Baysal, Sezai Karakoç, Necip Fazıl Kısakürek, Sait Faik Abasıyanık, Nehir, Sakarya Gençlik ve Ada Halk isimleri yer alıyor. Alternatif tercihlerin de oluşturulabildiği anket çalışması, 24 Eylül Çarşamba gününe kadar devam edecek.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]