Macera Park'ta yaz eğitimleri devam ediyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikent Şehir Ormanı’nda inşa edilen Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı’nda Yaz Kursu eğitimleri sürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Macera Parkı’nda yaz kurslarının yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Park’ta eğitimlere katılmak isteyen vatandaşlar ebilet.sakarya.bel.tr adresini ziyaret edebilir ve 221 40 60 numaralı telefonu arayabilirler” dedi.

Yaz tatili süresince misafirlerini ağırlamaya devam edecek olan Park’ta misafirler, eğitimlerini alanında uzman eğitmenlerden alıyor; son teknoloji ekipmanlar katılımcıların kullanımına sunuluyor. Merkezde Yaz Kursları eğitimlerinin yanı sıra, grup halinde ve bireysel başvuru ile de maceranın tadı çıkarılabiliyor.

Tam Donanımlı Tesis

Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı’na gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Tam donanımlı tesisimizde açık alan eğitimlerimizin yanı sıra iç mekânımızda da çeşitli eğitsel faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Katılımcılar, takım halinde çalışabilme, rekabet edebilme, özgüven ve cesaret geliştirme, risk alabilme ve odaklanma gibi yetenekleri geliştirme fırsatını da sahip. Yaz Kursları’nın haricinde bireysel başvurular ve grupları da tesisimizde misafir ediyoruz. Park’ta eğitimlere katılmak isteyen vatandaşlar ebilet.sakarya.bel.tr adresini ziyaret edebilir ve 221 40 60 numaralı telefonu arayabilirler” ifadelerini kullandı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]