Meclis toplantısında, şehitler için dua edildi

Serdivan Belediye Meclisi Eylül ayı olağan toplantısı, Başkan Yusuf Alemdar'ın şehitlerimiz için yaptığı konuşma ve sonrasında okunan Fatiha’lar ile başladı.

Ağustos ayında tatile giren meclis, Eylül Ayı olağan toplantısına yaşanan terör olayları sonucu şehit olan güvenlik görevlilerimiz ile terör saldırılarında hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anarak başladı. Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, terörün her türlüsünü lanetlediklerini ifade ederek, "Milli birlik ve bütünlüğümüzü bozmaya yönelik her türlü alçakça eylemi sözüm ona özgürlük kisvesi altında yapan terör örgütlerini lanetliyoruz. Birliğimiz ve mukaddesatımız için canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, kahraman gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Yüreklerindeki acıya rağmen vatan sağ olsun diyerek teröre ve terör örgütlerine en anlamlı cevabı veren ve bunu yürekten söyleyen ailelerimize ve aziz milletimize de tekrar sabır diliyorum" diye konuştu.

Başkan Alemdar, "Ülkemizin içine çekilmek istendiği bu kanlı oyunun sona ermesi, ancak istikrarla mümkündür. Ülkemizi bölmek isteyenler emin olun emellerine ulaşamayacaklar. Milletimiz her zaman olduğu gibi bugün de oynan oyunun farkındadır ve sağduyu içerisinde hareket ederek bu oyunların hepsini bozacaktır. Bir kez daha, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve tüm mukaddesatımız uğruna hayatlarını feda eden şehitlerimizin aziz ruhlarına ithafen hepinizden birer Fatiha istiyoruz’’ dedi.

Duygusal bir ortamda gerçekleşen meclis toplantısında, okunan Fatiha’ların ardından gündem maddeleri görüşüldü.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]