MHP aday adayı Taşdeviren Alifuatpaşa'da gençlere seslendi

MHP Milletvekili aday adayı Gökhan Taşdeviren geçtiğimiz Şubat ayı başından bu yana on birinci ilçe ziyaretini de tamamladı. Alifuatpaşa Ülkü Ocağı\'nı ayrıca ziyaret eden Taşdeviren burada gençlere seslendi.

Alifuatpaşa Ülkü Ocağı Başkanı Yavuz Akkaya ve ocak mensubu gençlerin daveti sonrası ziyaretini gerçekleştiren Taşdeviren "Gençlerimizi kaos ve karanlık dolu sokak ve üniversite kavgalarına çekmek istiyorlar. Kavga ortamından uzak duracağız ama işgal edilmiş üniversite koridorlarındaki PKK bez parçalarının asılmasına izin veren yönetimlerin hepsini sandıkta değiştireceğiz. Vatandaşımız bilmiyor. Ege Üniversitesinde şehit edilen Fırat kardeşimiz üniversite koridorlarında duvarlarda asılı PKK bayrakları, Apo posterlerini indirmek istediği için kendisini kavganın içinde buldu. Oysa üniversite yönetimine bilgi vermişlerdi. Rektörler Üniversite\'nin asayişini sağlamakla da görevlidirler. Buna izin veren veya izin vermek zorunda kalan yöneticiler artık görevde kalamaz. Sınıf isimleri Komün-1 Komün-2 diye değiştirilmiş. Bu nasıl üniversite? Eğer Allah izin verirse bu tür olaylar sonucu yaralanma ve can kaybı olması durumunda Rektörlere soruşturma açılmasını ve ihbarlara rağmen gerekli önlemleri almadıkları için yargılanmalarını sağlayacağım. Eğer bir Rektöre kendi üniversitesinde kontrolü sağlayamazsa bir daha rektör seçilemeyeceğini yönetmeliğe yazın sizi temin ediyorum bir daha böyle bir olay yaşanmaz. Ne acıdır ki, insanların menfaatleri vatandan, bayraktan, ezandan önce gelmiştir" şeklinde konuştu.

Kalabalık bir katılımcı grubun eşlik ettiği Taşdeviren hatıra fotoğrafı çekmek isteyen gençlerle birlikte Alifuatpaşa Ülkü Ocağı binasının altında gençlerle birlikte oldu.a
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]