MHP İl Başkanı Bülbül yine Başkan Toçoğlu'nu hedef aldı

MHP Sakarya İl Başkanı Levent Bülbül basın toplantısı düzenledi. Oldukça yoğun katılımın olduğu toplantıda Başkan Bülbül yine Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu\'nu hedef aldı.

Karların erimesi sonucu bir çok yolda kaymalar meydana geldiğini belirten Bülbül, \'Yol yapmakla öğünen iktidarın nasıl yolsuz bir şekilde bu yolları yaptığını gördük\' dedi. SEDAŞ konusunda da denetim yapmayan yönetimi suçlayan Bülbül, Adliye köyün içinde kurulan
beton santrali için köylülerin şikayetini dile getirdi.

Bülbül, Geyve\'de tarım arazisini sanayiye çevirdikten sonra birileri tarafından memnuniyet anketi yapıldığını belirtti ve \'Köylünün memnuniyeti mi tek esas alınacak?\' dedi. Zeki Toçoğlu\'nun \'Toprak Kurulu bize ne derse biz ona göre hareket ediyoruz\' sözünü eleştiren Bülbül, \'Toprak Kurulu\'nun vermiş olduğu kararlarda siyasi baskı var\' dedi. Bülbül, 1. OGS\'nin yanındaki tarım arazisinin sanayi alanına Başkan Toçoğlu\'nun imzasıyla çevrildiğini belgelerle ifade etti.

Erkal Etçioğlu\'da Levent Bülbül ile aralarında anlaşmazlık var haberlerine tepki gösterdi ve \'Başkanla aramızda herhangi bir çatlak yok\' dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]