MHP Pamukova'dan Taşdeviren'e bölge raporu

MHP Milletvekili Aday Adayı Gökhan Taşdeviren her gittiği ilçede mevcut ve önceki yönetim mensuplarıyla bir araya gelmesi ile dikkat çekiyor.
 
MHP Sakarya İl Teşkilatı\'nın programına bağlı olarak Pamukova\'ya giden vekil adayı Avcılar Derneği\'ndeki hoş sohbetiyle kararlılığını ortaya koyarken aynı zamanda Sakarya\'da hedeflerle ilgili bilgiler paylaştı. Pamukova\'da en az %40 oy hedeflediklerini anlatan İlçe Başkanı Orhan Sezer daha sonra Hüseyin Aktün ile birlikte Gökhan Taşdeviren\'e Pamukova ile ilgili rapor sundular.

RAPORDA NELER YER ALIYOR?
İlçe yönetimi tarafından hazırlanan raporda Pamukova\'da yıllara göre yaşanan nüfus artışı, göç verileri, sanayi yatırımları, tarım politikası ve en sonunda MHP Pamukova hedefleri anlatılıyor.

Hiçbir tarım yatırımının yapılmadığı ilçede sanayi ise sadece tarım arazisini sanayi imarına dönüştürülerek rant sağlamak üzerine kurulu bir politikayla karşı karşıya kalındığını anlatan Sezer "MHP hükümet ortaklığı döneminde Japonya\'dan kredisi sağlanan duble yolun yapılırken Pamukova\'yı sadece ortadan ikiye bölmekten başka bir işe yaramadı. Oysa o dönem burada tarım ile ilgili teşvik ve yatırımlar yapılacak böylelikle yeni yol hızlı ulaşım sağlayarak tarım ürünlerini günlük olarak pazara sunmaya yarayacaktı. Yol bizi böldü ama tarım sınıfta kaldı" dedi.

Gökhan Taşdeviren ise "AKP hükümetleri boyunca tarım, tarıma bağlı meyvecilik ve hayvancılık konularında yöremizde hiç bir gelişme olmadı. Herkes kendi kaderine terk edildi. Pamukova\'da araziler satışa çıktı. Köylü artık İstanbul\'dan gelecek paralı bir iş adamının hobi olarak 20 dönüm çiftlik arazisi almasına duacı oldu" şeklinde konuştu.

Raporda ayrıca MHP\'nin Pamukova\'da alacağı oy ile ilgili senaryolarda bulunuyor. Görünen o ki; MHP Pamukova teşkilatı genel seçimlerde AKP\'nin karşısındaki en büyük rakip olarak birinciliğe oynayan teşkilat konumunda ve bu iddiasını toplanan kalabalık ile koruyacak görünüyor.

HAYRETTİN KÖYÜNDE TAZİYEYE
MHP Milletvekili Aday Adayı Gökhan Taşdeviren, İlçe Başkanı Orhan Sezer, İlçe Eski Başkanı Kemalettin Yörük ve çok sayıda ilçe teşkilat mensubu ile birlikte teşkilat mensubu Adem Yıldırım ve ağabeyi Mehmet Yıldırım\'ın annelerinin vefatı üzerine cenaze namazına iştirak ettiler.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]