Milletvekili Dişli'den, Başkan Alemdar'a 'hayırlı olsun'

AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Milletvekili Dişli’yi makamında ağırlayan Alemdar, Şaban Dişli ile güncel siyasi konular hakkında yaptıkları sohbette, yerel seçim sonuçlarını da değerlendirdi. 30 Mart yerel seçimlerini il bazında değerlendiren Dişli, Sakarya’da kazanılan başarının tesadüf olmadığını, milletin ülke genelinde olduğu gibi; çalışan ve hizmet eden belediyecilik anlayışını desteklediğini ve Sakarya’nın da bunun en güzel örneği olduğunu söyledi.

alışmaya ve üretmeye devam edeceğiz"

İkinci kez Serdivan Belediye Başkanlığı görevine seçilen Başkan Alemdar’ı da tebrik eden Milletvekili Dişli, Yusuf Alemdar’a yeni döneminde başarılar diledi. Milletvekili Şaban Dişli’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yusuf Alemdar da; “Milletvekilimiz Sayın Şaban Dişli’ye yoğun çalışma temposuna rağmen gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz birlik ve beraberlik içerisinde Serdivan\'ımıza, hemşehrilerimize en güzel hizmetleri sunmaya, çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]