Milletvekili Yavuz, Başkan İnci ile bir araya geldi

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz 30 Mart yerel seçimleri ile tekrar Hendek Belediye Başkanlığı görevine seçilen Ali İnci’yi, makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, 30 Mart yerel seçimleri ile dördüncü kez Hendek Belediye Başkanlığı görevine seçilen Ali İnci’yi, makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Milletvekili Yavuz, Başkan İnci’yi tebrik ederek, “Dört dönem üst üste seçilerek Hendek’te bir ilke imza artan Başkan İnci, başarılı çalışmalarının karşılığını almıştır. Yeni dönemde de Başkan Ali İnci, yeni projelerle Hendek’te yine güzel çalışmalar yapacaktır. Alınan sonuçların Sakarya’mız ve tüm ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum“ dedi.

Başkan İnci, ziyaretten memnuniyetini dile getirerek, “Yeni dönemimizde çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu dönem de Hendek’te güzel ve kalıcı hizmetler yapacağız. Halkımıza vermiş olduğumuz sözleri tek tek yerine getireceğiz inşallah” diye konuştu.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]