Muhtarlar Federasyonu Başkanı'ndan Kaynarca'ya ziyaret

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal, Kaynarca ilçesini ziyaret etti. İlçede ilk ziyaretini Kaynarca Muhtarlar Derneği\'ne yapan Özünal, Dernek Başkanı Türkan Öner ve muhtarlarla görüş alışverişinde bulundu. 

Daha sonra yönetim kurulu üyeleri ve ilçe muhtarları ile Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel\'i  ziyaret eden Özünal, dernek olarak sorunlarını iktidar ve muhalefet ayrımı yapmadan milletvekillerine duyurduklarını belirterek,şöyle konuştu:

"Önemli olan sorunlarımızın yüce Meclisin çatısı altında dile gelmesidir. Muhtarlarımız sigorta primi, tabanca ruhsatı ve yeşil pasaport meseleleri halledilerek onore edilmelidir. Hizmetleri değerlendirecek olursak Kocaeli ve Sakarya olmak üzere, bu bölgenin belediyelerini hizmet bakımından daha aktif gördüm. Tarlaların dahi yollarınının asfalt olduğunu gördüm. Muhtarlarımızın amacı da belediye başkanları ile ortak hareket etmektir. Temennimiz, 21. yüzyılda dünyanın yeniliklere koştuğu bir ortamda kültürümüzü unutmadan geçmişimizi unutmadan hizmet verelim."

Belediye Başkanı Zeynur Özel de ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, "Bizlerin de muhtarlarımızın amacı da ortak vatandaşa hizmet etmek. Biz muhtarlarımızdan memnunuz, hedefimiz ileriye gitmek, birlikte uyum içinde hizmet veriyoruz" dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]