"Müşterilerimizi mutlu etmek misyonumuzdur"

Murat Baklava ve Kebap Salonu yapmış olduğu görsel değişiklik ile müşterilerinin beğenisini topluyor.

Murat Baklava ve Kebap Salonu her gün artan müşteri portföyünü mutlu etmek ve tadında hizmet sunmak adına restoran içinde tadilat yaparak görselliğini zenginleştirmektedir.

Uzun yıllardır gıda sektöründe restoran işleterek Sakarya halkına hizmet eden Murat Bey; “Müşterilerimizden aldığımız olumlu katkılar bizi çok sevindiriyor ve yılların birikimini müşterimizin gülen yüzünde görmek bizi yeterince bahtiyar ediyor. Gıda sektörünün ne kadar titiz ve önemli olduğunu çok iyi bilen biri olarak Sakarya halkına en iyiyi sunmayı hedefledik. Yıllardır bunun meyvesini alıyoruz. İnanıyorum ki en iyi hizmet, en iyi mekân, en sağlıklı yiyecekler ile buluşunca müşterilerimiz restoranımızdan mutlu ayrılacaktır. Bu da bizim en büyük mutluluğumuz olacaktır” dedi.

İleriki dönemde de mekânlarına farklı konseptleri katacaklarını belirten Murat Bey; “Sakarya‘nın ihtiyacı olan toplantı salonu için de çalışmalarımız devam ediyor. Çok yakında bu ihtiyacı giderecek salonumuzu da halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Rezervasyon;
0264 2799696 - 0264 281 9697

www.muratbaklava.com

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]