Nuray Sağıroğlu ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti Sakarya Milletvekili adayı Nuray Sağıroğlu seçim çalışmaları kapsamında Adapazarı ilçesini ziyaret etti. Ziyaretler kapsamında; Hızırtepe mahallesinde esnaf ve ev ziyaretleri,SAMEK ziyareti, , Korucuk mahallesinde ev ziyareti, Adapazarı Kız Meslek lisesi ziyareti ,Sakaryaspor altyapı tesisi açılışı ve Orta mahalle, Demirbey, Poyrazlar, Kömürlük mahallerinde ev toplantıları yaptı.

Faizsiz Kredi
Programa Adapazarı İlçe teşkilatını ziyaret ederek başlayan Sağıroğlu , burada teşkilat mensuplarıyla beraber SKM toplantısına katıldı. Daha sonra teşkilattan ayrılan Sağıroğlu, Hızırtepe mahallesine geçti. Hızırtepe mahallesinde esnafları ziyaret eden Sağıroğlu, esnaflara Başbakanın açıklamış olduğu “Seçim Beyannamesinden” bahsetti. Sağıroğlu; “ Esnaflarımıza faizsiz kredi verileceğini belirterek , 30 bin liraya kadar faizsiz kredi verileceğini söyledi”.

Kadın Girişimcilere Destek ve Çeyiz Paketi
Programın devamında Korucuk mahallesine gitmesi gereken Nuray Sağıroğlu, Korucuğa halk otobüs’ü ile gitti. Otobüste vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılan Sağıroğlu kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti.Korucukta ev toplantısına katılan Sağıroğlu , “Kadın girişimcilere 100 bin TL’ye kadar 5 yıllık vadeli kredi için yüzde 85 oranında kefaret imkanı sağlayacaklarını belirterek, bayanlarımızın doğum nedeniyle ücretsiz izinde geçen sürelerin memuriyet izni olarak değerlendireceğiz.Ayrıca yeni evlenecek kızlarımıza çeyiz paketimiz var” dedi.

Öğrencilerimize Sınırsız İnternet
Program Kapsamında Adapazarı Kız Meslek lisesini ziyaret eden Nuray Sağıroğlu;”Öğrencilerimize sınırsız internet imkanı ve iş bulana kadar maaş vereceğiz”dedi.Daha sonra Sakaryaspor altyapı tesisleri açılışına katılan Sağıroğlu, son olarak Orta mahalle,Demirbey, Poyrazlar ve Kömürlük mahallelerinde ev toplantıları yaptı.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]