O mahalledeki yol sorunu çözüme kavuştu

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ile ilçede hayata geçirilen yatırımları yerinde inceledi.

Beraberinde Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ile ilçede devam eden projeleri inceleyen Başkan Toçoğlu, esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdi. Adatepe Mahalle sakinleri ile de bir araya gelen Toçoğlu, Karasu’nun standartlarını yükseltmek için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Programı kapsamında esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Başkan Toçoğlu, Karasululardan gelecek tüm yapıcı önerilere açık olduklarını ifade etti. Büyükşehir Belediyesi’nin güçlü hizmet eliyle Karasu’nun turizm, sanayi, eğitim ve diğer alanlardaki potansiyelini daha da arttıracaklarını kaydeden Toçoğlu, programının devamında Karasu Adatepe Mahalle sakinleri ile buluştu.

Asfalt Çalışmaları


Karasu Belediyesi Başkanı Mehmet İspiroğlu ve Adatepe Mahalle Muhtarı Turan Kırman’ın da hazır bulunduğu ziyarette mahallede hayata geçirilen yatırımları değerlendiren Toçoğlu, asfalt programı dahilinde ilçeler, mahalleler ve grup yollarında kapsamlı çalışmalar gerçekleştirdiklerini yineledi. Adatepe köy içi yolları ve grup yollarında Büyükşehir tarafından tamamlanan asfalt çalışmalarının mutluluk yarattığını söyleyen Muhtar Kırman ise, hayata geçirilen hizmetler için Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkür etti.

"Adatepe’ye Verilen Sözler Tutuldu"

Kırman şöyle konuştu; “7 Haziran Genel Seçimlerinden önce Sayın Başkanımız mahallemizi ziyaret etmiş, taleplerimizi dinlemişti. Ziyarette köy içi ve grup yollarına asfalt konusunda isteklerimizi ilettik. Sayın Başkanımız da Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarına derhal başlayacağını açıklamıştı. Köy içi ve grup yollarımız kısa sürede asfaltlandı. Mahalleler arası geçişlerde sıklıkla kullandığımız yollar daha güzel bir görünüme kavuştu. Değerli Başkanımız Zeki Toçoğlu’na Adatepe’ye tüm hizmetleri için şükranlarımızı sunuyoruz."

"Hizmetlere Devam"

Başkan Toçoğlu’nun ilçelerine gerçekleştirdiği ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Karasu Belediyesi Başkanı İspiroğlu ise, “Bugün Karasu’yu Adatepe’den Limandere’ye, Aziziye’den Hürriyet’e Büyükşehir ve Karasu Belediyelerimizin hizmetleriyle buluşturuyoruz. Cumartesi günü açılışı gerçekleştirilecek Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi’nin yanı sıra, altyapı ve içmesuyu konusunda Büyükşehir’in güçlü hizmetleri Karasu’da da hayata geçiriliyor. İlçe belediyesi olarak hemşerilerimizin mutluluğu için azami bir çaba gösteriyoruz. Karasu’da hayata geçirilen tüm çalışmalar için değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]