Ödüllerini Kaymakam Gürçam'dan aldılar

Başarılar artarak devam ediyor

Spor dalında dereceye giren Öğrenciler Cuma Günü Hediyelerini Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmedlatif Şahin’den aldılar..

Başarılar artsın

Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmedlatif Şahin “Karasu\'da sportif anlamda gösterilen başarı kesinlikle bir tesadüf olmayıp, uzun yıllar verilen çabanın ve emeğin karşılığıdır. Özellikle spora ve sporcuya verilecek önem, gençlerimizin kötü alışkanlıklardan kurtulmasına ya da bu alışkanlıklarla hiç tanışmamasına da vesile olacaktır. Karasu İlçesi olarak daha nice başarılara imza atmak dileğiyle, başarıda emeği geçen tüm yönetici, öğretmen, veli ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum”dedi..

Spor Müsabakaları sonuçları

Ağır Siklet Judo Türkiye 3.sü; Yusuf Barbaros Aksoy İl Birincileri; Ayşenur Kaya –Nezirhan Şirin Kızlar Kort Tenisi İl Birincisi-Grup 3.sü; 1- Bircan Tunca 2- Arzu Arpacı 3- Tuğba Güngör 4- Nihal Karademir 5- Melike Yabancıoğlu 6- Esma Öz hediyelerini ilçe Kaymakamı Şafak Gürçam ve Milli Eğitim Müdürü Ahmedlatif Şahin’den Aldı..

Gürçam tebrik etti

Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam ise öğrencilerle konuşmasında “Ağır Siklet Judo, Kort Tenisi, kızlar Salon Futbolu bu tarz spor dalları Karasumuzda da boy göstermeye başladı. İnşallah başarılarınız artarak devam eder. Bugün için bu derecelerle yüzümüzü güldüren ve istikbal vaat eden bu gençlerimiz değişik platformlarda Karasumuzu belki de ülkemizi temsil edecekler. İleride inşallah kendilerinden Türkiye, Avrupa ve Olimpiyat Şampiyonluğu bekliyoruz ”dedi. Gürçam Öğrencileri teker, teker tebrik ederek hediyelerini takdim etti.

Bu hafta ödül alacaklar

Kızlar Futsal (Salon Futbolu) İl 3.sü; 1- Semanur Demirkaya 2- Edanur Demirkaya 3- Hande Eriş 4- Seher Aksoy5- Yasemin Bozdemir 6- Hülya Baltacıoğlu 7- Meryem İnceoğlu 8- Şaziye Kahraman Erkekler Kros 5000 M İl 3.sü; 1- Halil Batur 2- İsmail Aydınlı 3- Görkem Baki 4- Şekip Genç 5- İbrahim Devecioğlu ise Ödüllerini bu hafta İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmedlatif Şahin’den alacak..

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]