Okullarda seçim heyecanı başladı

Okullarda Okul Aile Birliği seçimleri başladı. Nuri Bayar Ortaokulu Okul Aile Birliği Genel Kurulu Toplantısı, okul salonunda gerçekleştirildi.

Nuri Bayar Ortaokulu,  Okul Aile Birliği Genel Kurulu Toplantısına Okul Müdür yardımcıları ve Sakarya Milli Eğitimi Güçlendirme ve Destekleme Derneği Başkanı Osman Özkan katıldı.

Çocuklar için mutlu okul

Yapılan genel kurul saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Akabinde ise, gündem maddeleri okundu. Okul Müdürü Yalçın Cincorop kısa bir konuşma yaparak şunları dile getirdi; ” Okulda yapılması gereken önemli işler var,  bunları eğitim yılı içinde yapmak için çalışacağım. Öğrenciler ve siz değerli velilerimiz bizler bir aileyiz. Burada bir sıkıntı var ise, bu sıkıntı bizim sıkıntımızdır. Sıkıntılarımızı birlikte çözersek en iyi sonuçları alırız.Eğitim sürecinde çocuklarımızın, rahat ortamlarda eğitim görmesini sağlamak ve çocukların seveceği bir okul ortamını tesis etmek için buradayız.Kapımız  herkese açıktır, hepinizden destek ve katkı istiyorum.Yeni seçilecek olan okul  ile birliğinde,  okulumuz için en güzel çalışmaları yapacağına inanıyorum.Şimdiden yeni seçilecek arkadaşlara başarılar diliyorum” dedi.

Faaliyetle okundu

Geçici Divan Teşekkülü oluşturularak,  Başkan kâmil Özkan seçildi ve yazman seçimi de yapıldı. Okul aile birliği faaliyet raporunun okunması ve oylanması,  denetleme kurulu raporunun okunması ve tahmini bütçenin okunması ve oylamaları da gerçekleştirildi.
 
Yeni yönetim

Yapılan Genel kurulda yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşturuldu. Sezer Sülün, Halide Çelebi, Hatice Kayar, Safiye Kazancı, Serap Yılmaz, Sevim Ölmez, Selma Durmuş, Zeynep Akaya, Elif Duru ve Güzin Sert seçildi. Önümüzdeki günlerde okul aile birliği başkanını ve yardımcıları seçileceği bildirildi.

Denetim kurulu

Nuri Bayar Ortaokulu Okul Aile Birliği Denetim Kuruluna Türker Ergül ve Nurettin Eryılmaz seçildi.

Yetki için oylama

Yeni Yönetim Kuruluna harcama yapabilmesi ve bağış toplanabilmesi için yapılan oylama ile yetki verildi. Genel Kurul, dilek ve temenniler görüşler ve konuşmaların yapılmasının ardından sona erdi.                    

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]