Öldü sanılan kadın morgdan canlı çıktı!

Akyazı ilçesi Küçücek Mahallesi\'nde ikamet eden ve bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşam fonksiyonlarını kaybeden Zeynep Y. tekrar yaşama döndürüldü. Yaşama döndürülen Zeynep Y. tedavi altında bir gün kaldıktan sonra hayatını kaybetti.

Yaşam fonksiyonları duran Zeynep Y. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi\'nde yapılan müdahale ile yeniden hayata döndürüldü. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Zeynep Y.\'nin durumu bir süre sonra yeniden ağırlaştı. Doktorlar yaşam fonksiyonları bir kez daha duran kadını öldü diyerek morga kaldırdı.
Akyazı ilçesi Küçücek Mahallesinde yaşayan Zeynep Y.\'nin hayatını kaybettiği haberini alan ailesi camilerde ve belediye anons sisteminde vefat ettiğini duyurdular. Küçücek Mahallesi\'nde bulunan Aile mezarlığında mezarı açıldı. Haberi büyük bir üzüntüyle karşılayan sevenleri başsağlığı için Zeynep Y.\'nin evine gittiklerinde yaşadığını öğrenince herkes şok oldu. Zeynep Y.\'nin ailesi cenazelerini bir gün sonra morgdan almak için gittiklerinde öldüğü sanılan Zeynep Y.\'nin yaşadığı anlaşıldı ve hemen yeniden tedavi altına alındı. 

Bir gün yaşayabildi


Yaşama döndürülen Zeynep Y. tedavi altında bir gün kaldıktan sonra hayatını kaybetti. Zeynep Y.\'nin cenazesi Akyazı ilçesi Küçücek Mahallesi\'nde Fatih Camii\'nde kılınan cenaze namazının ardından Küçücek Aile mezarlığına defnedildi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]