"Operasyon" bahanesiyle iki kişiyi dolandırdılar

Sakarya\'da kendilerini polis olarak tanıtıp operasyon yapılacağı bahanesiyle 2 kişiyi dolandıran şüpheliler, bir başka kişiyi dolandırdıkları esnada suçüstü yakalandı.

Alınan bilgiye göre, H.B\'ye ulaşan şüpheliler, kendilerini polis olarak tanıtıp, ona yönelik operasyon yapılacağı bahanesiyle bankadaki paralarını çekip Kavaklar Caddesi\'ndeki MOBESE direğinin önüne bırakmasını istedi. E.Y\'ye de aynı yöntemle ulaşan şüpheliler, içinde 198 gram altın bulunan çorabı Orhan Camisi\'nin yan tarafındaki bisiklet demirinin yanına bırakmasını söyledi. İki kişi, para ve altınları istenen yere bıraktı. Söz konusu para ve altınları alan şüpheliler, olay yerinden hızla uzaklaştı.

Dolandırıldığını anlayan H.B ve E.Y\'nin durumu polise bildirmesi üzerine çalışma başlatan Sakarya Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri teknik takibe aldı. MOBESE kameralarından şüphelilerin A.G. ve İ.G. olduğunu tespit eden ekipler, şahısları Güneşler Mahallesi\'nde bir başka kişiyi aynı yöntemle dolandırmak istedikleri sırada suçüstü yakaladı.

Gözaltına alınan A.G. ve İ.G, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]