'Ortak hedef çocuklarımızı geleceğe hazırlamak'

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, ilçe milli eğitim müdürleriyle ilk toplantısını Erenler İlçesinde gerçekleştirdi.

Her ay farklı ilçelerde düzenlenmesi planlanan milli eğitim müdürleri toplantılarının ilkine Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ev sahipliği yaptı. İlçe müdürleri toplantısının açılış bölümüne Erenler Kaymakamı Mehmet Mızrak da katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nun başkanlığında yapılan İlçe Milli Eğitim Müdürleri Değerlendirme Toplantısına; Maarif Müfettişleri Başkanı Fuat Kara, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Oğuzhan Özkan ve Şükrü Yıldız, Şube Müdürü Mehmet Salih Güvendi ile 16 ilçenin milli eğitim müdürleri katıldı.

Genel eğitim konularının ele alındığı toplantıda Orta Öğretime Geçiş Uygulaması kapsamında kasım ayında gerçekleşen Merkezi Ortak Sınavların il düzeyinde değerlendirmesi yapıldı. Sınav başarısının yükselme eğilimi gösterdiği ilçelerdeki örnek uygulamaların paylaşıldığı toplantıda, nisan ayında ikincisi yapılacak Merkezi Ortak Sınavlarda başarının arttırılması için alınması gereken önlemler hakkında bilgilendirme yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu iyi bir lise seçiminde merkezi ortak sınavlarının çok önemli olduğuna vurgu yaparak, öğrenciler için çok önemli olan bu sınavlara yönelik tüm okullarda başarıyı arttırıcı çalışmalar yapılmasını istedi. Toplantıda eğitim liderliği konusunda da önemli tespitlerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Kuntoğlu, eğitim camiasındaki tüm bireylerin ortak hedefinin çocuklarımızı geleceğe en güzel şekilde hazırlamak olduğunu belirtti. İl Milli Eğitim Müdürümüz Mevlüt Kuntoğlu’nun başkanlığında düzenlenecek ilçe milli eğitim müdürlerinin mart ayı toplantısı Geyve İlçesi’nde yapılacak.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]