Otomobil TIR'a çarptı: 2 ölü, 4 yaralı!

Akyazı Dokurcun ile Bolu’nun Mudurnu ilçesinde arasında kalan yolda otomobilin TIR’a çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Mudurnu’nun Taşkesti beldesi ile Sakarya il sınırının arasında bulunan Dokurcan mevkiinde meydana geldi. Sakarya istikametine giden Mehmet Y. yönetimindeki 54 E 0665 plakalı otomobil önünde seyreden Ali İhsan E. yönetimindeki 41 KC 250 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Kaza sonrasında olay yerinde can pazarı yaşanırken, otomobilde bulunan Fadime G. ve Emine Y. hayatı kaybetti. Kazada yaralanan sürücü Mehmet Y., otomobilde bulunan 6 yaşındaki Bilal Y. ve 4 yaşındaki Elif Y. yaralandı. Yaralılar İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi’nde tedavi altına alındılar. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Bolu'nun Mudurnu ilçesinde TIR'ın dorsesine çarpan otomobilde hayatını kaybeden anne ve kızı toprağa verildi.

D-140 karayolunun Taşkesti beldesi yakınlarında dün akşam meydana gelen kazada hayatını kaybeden Fadime G. ve kızı Emine Y. için Sakarya'nın Akyazı ilçesi Kuloğlu Mahallesi'nde cenaze töreni düzenlendi. Anne ve kızı, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

D-140 karayolunun Taşkesti beldesi yakınlarında meydana gelen kazada, Mehmet Y. yönetimindeki 54 E 0665 plakalı otomobil, karşı yönden gelen TIR'ın dorsesine çarpmış. Tavanı kağıt gibi yırtılan otomobilde Fadime G.ve kızı Emine Y. hayatını kaybetmişti. Sürücü Mehmet Y., eşi Pembe, çocukları Bilal ve Elif Y. ise yaralanmıştı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]