Öztürk, muhtarları dinledi

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk bölgesel olarak düzenlenen istişare toplantılarına devam ediyor. Çaybaşı, Yazılı ve Bekirpaşa bölgelerinde düzenlenen toplantıların ardından Başkan Öztürk bu kez de Merkezdeki mahalle muhtarlarını dinledi.

Belediyenin toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya; Dilmen Mahalle Muhtarı Münir Eyüpoğlu, Hacıoğlu Mahalle Muhtarı Hüsnü Karpuz, Yeni Mahalle Muhtarı Ahmet Yıldırım, Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Ali Gül, Küpçüler Mahalle Muhtarı Bakım Soy, Tabakhane Mahalle Muhtarı Erol Şahin, Bağlar Mahalle Muhtarı Kemalettin Karalı, Merkez Mahalle Muhtarı Basri Üçcan ve belediyenin ilgili birim amirleri ve müdürleri katıldı.

2004 yılında 8 mahalle, 2009’da 27 mahalle ve 2014 yılında ise 33 mahalle olduklarını belirten Başkan Öztürk, mahalle sayısı ve nüfusun artmasına rağmen her mahalleye eşit sayıda hizmet götürmek adına imkanlar ölçüsünde ve aciliyet sırasına göre çalışmaların rutin bir şekilde devam ettiğini açıkladı.

Öztürk; “Başkan Yardımcımız ve aynı zamanda Fen İşleri Müdür Vekilimiz Muhammet Kıratlı’ya verdiğimiz görev ile muhtarlarımız ile istişarelerini yaparak mahallelerin sorunlarını dinlemesini ve sorunların aciliyet sırasına göre giderilmesini istemiştik. Bu manada önce Çaybaşı bölgesi olmak üzere Yazılı ve Bekirpaşa bölgelerinde de mahalle muhtarları ile istişareler gerçekleştirildi. Bugün ise önceden olduğu gibi mahallelerimizin sorunlarını eksiklerini konuşmak için toplandık. Ama bunun yanında sizlerden en büyük beklentilerimden birtanesi Erenlerde ne yapılırsa daha iyi olur veya neye ihtiyaç vardır. Bu konuda sizlerinde katkı vermenizi istiyorum. Vatandaşlarla sürekli berabersiniz ve sizlere duygu ve düşüncelerini daha rahat aktarabiliyorlar. Düşünce ve fikir bazında Erenlere katkı sağlamanızı istiyoruz. 2004 te ki hizmet alanımız 847 hektarken nüfusumuz ise 53 bin civarındaydı. Yeni bölgelerin bize bağlanmasıyla hizmet alanımız 16 kat büyüyerek 13 bin 400 hektara çıktı. Buna rağmen hiçbir zaman mazeret üretmeden hizmetlerimize devam ettik ve etmeye de devam ediyoruz” dedi.

Mahalle muhtarları ise bu toplantıların bölgesel ihtiyaçların aciliyet sırasına göre giderilmesinde önemli rol oynadığını belirterek kendilerine verilen öneme ve çalışmalarında katkılarından dolayı Başkan Öztürk ve ekibine teşekkür ettiler.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]