Pamukkale Turizm, sahil bölgelerine seferlerini başlatıyor

Türkiye\'nin en hızlı büyüyen otobüs firmalarından biri olan Pamukkale Turizm Sakarya‘dan İzmir ve sahil bölgelerine direkt seferler başlatıyor.

Karayolu ulaştırma sektöründe 1962 yılından bu yana faaliyet gösteren ve son yıllarda gerçekleştirdiği yatırımlar sayesinde Türkiye’nin en hızlı büyüyen otobüs  firmalarından biri  olan Pamukkale Turizm Sakarya‘dan İzmir ve sahil bölgelerine direkt seferler başlatıyor.

Pamukkale Turizm, Sakarya’dan  Balıkesir - Manisa - İzmir - Aydın - Muğla - Marmaris - Kuşadası ve Didim\'e seferlerini başlatmış olup Mayıs ayı itibari ile ise Ayvalık - Sarımsaklı - Dikili - Aliağa – Bergama ve Bodrum – Turgutreis seferlerine başlayacaktır. Pamukkale Turizm Sakarya’da Katlıpazar yeri girişi Tren Garı karşısında şehiriçi şubesi ile bilet satışı ve yolcuların yeni terminale ulaşımı konusunda hizmet veriyor.

Son yıllarda gerçekleşen yatırımlarla Türkiye\'deki karayolu otobüs firmaları arasında kendini farklılaştıran Pamukkale  Turizm, 10  inç  boyutunda  ve HD görüntü kalitesinde  dokunmatik  koltuk arkası ekranlara yatırım yapıyor.

Pamukkale Turizm
Çağrı Merkezi   0850 333 35 350850 333 35 35    
www.pamukkale.com.tr

Adapazarı (Otogar) : 0.264 275 43 44
Adapazarı (Çarşı)    : 0.264 274 16 54

You\'ll need Skype CreditFree via Skype
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]