Pamukova Belediyesi de İsrail ürünlerine boykot kararı aldı

Pamukova Belediyesi Filistin\'deki zulme sessiz kalmadı ve İsrail ürünlerine karşı boykot kararı aldı. Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser yaptığı açıklamada belediyeye bağlı tesislerde Coca Cola gibi İsrail ürünlerine boykot kararı alındığını duyurdu.

Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser yaptığı açıklamada " Zalim İsrail\'in Filistinli Müslüman kardeşlerimize uyguladığı katliama karşıyız. Gazze’ye yapılan bu zulüm bir insanlık meselesidir, vebaldir. Camilerde, sokaklarda, parklarda, okullarda, sahillerde hiçbir suçu olmayan çocukları, yaşlıları ve kadınları öldürülüyor. Müslüman kardeşlerimiz katledilirken bizler asla sessiz kalamayız. Her zaman zalimin karşısında, mazlumun yanındayız. İnsanlıktan bir haber olan İsrail Devleti, Gazze\'ye her gün ölüm yağdırıyor, bazı İsrailliler de seyir terasına çıkıyor, film izler gibi yapılan bu zulme alkış tutuyor. Yapılan bu vahşete tepkimizi koymalıyız. " dedi.

Halkımızdan Destek Bekliyoruz

Belediye Başkanı Keser sözlerine şöyle devam etti " Çocuk katili İsrail ve bunların bu zulme devam etmesini sağlayan işbirlikçi sermayeyi boykot etme kararı aldık. Atatürk Kültür Merkezi\'mizde Coca Cola ve ürünlerini satışa sunmama kararı aldık. Bu ürünleri tesisimizden kaldırdık. Tüm vatandaşlarımızı bu boykot kararında destekçi olmaya davet ediyorum. İnanıyorum ki, Pamukovalı hemşerilerimizde bu boykot kararına karşı duyarsız kalmayacak onlarda gereken tepkiyi göstereceklerdir "

İşletmesi Pamukova Belediyesi\'ne ait olan Atatürk Kültür Merkezi\'nde bulunan Coca Cola gibi İsrail ürünleri içecekler dolaplardan ve depolardan çıkarılıp iade edildi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]