Pilotlar ödüllerini Başkan Alemdar'dan aldı

Bu yıl 10.su düzenlenen Uluslararası Serdivan-Kırantepe Yamaç Paraşütü Uçuşları’nda dereceye giren sporcular ödüllerini Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’dan aldı.

10. yıl kapsamında 5 gün boyunca dünyanın farklı ülkelerinden yaklaşık 70 sporcuyu misafir ettiklerini belirten Alemdar, Kırantepe Yamaç Paraşütü uçuşlarının uluslararası organizasyon sıfatı ile turizm alanında şehrin tanıtımına önemli katkısı olduğunu söyledi.

Bu yıl sadece sportif amaçlı gerçekleşen uçuşlara olumsuz hava koşullarına rağmen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirten Alemdar, İstanbul’dan gelen ve ilk yerli üretim planörle Karıntepe’den havalanan ekibin de uçuşlara ayrı bir güzellik kattığını söyledi.

Yağmur ve rüzgara rağmen 5 gün boyunca yarışlarda yeteneklerini sergileyen ve dereceye giren paraşütçüler, Salı akşamı düzenlenen programda ödüllerini aldı.

10. Uluslararası Serdivan-Kırantepe Yamaç Paraşütü Uçuşları’ndaki yarışlar sonunda sıralama ve ödüller ise şu şekilde belirlendi. Siamak Mokari (Yamaç Paraşütü) Hossein Abosgholizade (Yamaç Paraşütü) Seyed Alirıza Amidi Naimin (Uçuş Kaskı) Program sonunda organizasyonun uçuş ayağını düzenleyen Boğaziçi Paragliding ekibi, gösterilen ilgiden ve misafirperverlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a teşekkür plaketi takdim etti.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]