Püsküllü, 'Sakarya, hepimize yeter'

Sakarya Trabzonlular Derneği Başkanı Abdurrahman Çakar ve yönetim kurulu üyeleri, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü makamında ziyaret ettiler. 

Sakarya Trabzonlular Derneği Başkanı Abdurrahman Çakar, Hendek Belediye Başkanlığı’na seçilen İrfan Püsküllü’yü ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Trabzonlular Derneği’ne ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden İrfan Püsküllü, sivil toplum örgütlerinin önemi ve farklılığına dikkat çekerek bu oluşumların, gönüllük esasına dayalı olarak hedef kitlelere hizmet eden fayda sağlamaya gayret eden sistemler olduğunu belirtti.

Püsküllü, Sakarya’nın sosyo kültürel yapısının renkliliğine de vurgu yaparak, “Çok farklı milletlerden insanların bir arada yaşadığı önemli bir kültür mozağini içinde barındıran Sakarya bu anlamda bir huzur şehridir. Büyüyen Türkiye’nin gelişen Sakaryasıyız. Çeşitli kültür ve geleneklerin bir araya gelerek oluşturduğu yelpaze ile Sakarya hepimize yeter. Geçmişimizden bugünlere taşıdığımız miraslarımızı paylaşarak yaşatmak Sakarya’nın bir ayrıcalığı ve farklılığıdır. Bu bağlamda temelinde dayanışma ve paylaşım olan Trabzonlular Derneği’ni de gayretlerinden dolayı tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum.” Şeklinde konuştu. Derneğin çalışmaları ve üyelerine yönelik faaliyetleri hakkında bilgi veren Çakar, “Derneğimiz, kuruluşundan bugüne kadar başta üyelerimizin sosyal ve kültürel alanda yaşadıkları sorun ve sıkıntılara çözüm üretmek, birlik ve beraberlik ile kardeşlik ruhunu pekiştirici aktivitelerde bulunmak, Sakarya’da düzenlenen sosyal sorumluluk projelerinde yer almak gibi görevleri ilke edinmiştir. Biz, Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği olarak ortak paydada Sakarya’ya fayda sağlayacak, destek verecek her türlü projede elimizi taşın altına koymaktan memnuniyet duyarız”ifadelerini kullandı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]