RATED'den CHP'ye "hayırlı olsun" ziyareti

RATED Yöneticileri Cumhuriyet Halk Partisi İl merkezini ziyaret ederek yeni il binalarının hayırlı olmasını ve başarılar dilediler.

Dernek Başkanı Remzi Adıyaman, Eski Başkan Zafer Büyü, Hakan Coşar ve Ferhun Tarım Cumhuriyet Halk Partisi İl Merkezini ziyaret ederek başarılar diledi. Yönetime geldikten bu yana yerel basında yaptıklarının mail adresleriyle ilgili sıkıntısına değinen Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ayça Taşkent “Yerel basınla Şubat ayından beri elimde onlarca liste var. Herkese mail atıyoruz. 15 günden beri yaptıklarımız yansıyor. Biz herhangi bir partiyi hedef alıp bir şeyleri söylemiyoruz. Cevap vermeyince de konuşmadı diyorlar. Onlar 7-0 desin biz asgari ücret, emekliye çift maaş ikramiye diyoruz.” ifadelerini kullandı.

RATED Başkanı Remzi Adıyaman herkese aynı mesafede olduklarını belirterek “Yerel basını, internet sitelerini, radyoları yaptığınız programlardan, çalışmalardan bilgilendirmeniz önemlidir. Bize gelen mailleri 8 radyoda yayınlıyoruz ve vatandaşın bilgi sahibi olmasında yardımcı oluyoruz. Biz RATED yöneticileri olarak farklı düşüncelere sahip olabiliriz ama RATED herkese ortak mesafededir bunu bilmenizi isteriz.” dedi.

CHP İl Başkanı Ayça Taşkent ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek RATED yönetimine ziyaretleri için teşekkür etti.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]