Restoran sahiplerinin tabancalı kavgası ölümle bitti

Adapazarı\'ndaki Çark Caddesi’nde bir pasajın üst katında bulunan iki restoran sahibinden 63 yaşındaki İsmail G., 48 yaşındaki Gültekin A.\'yı tabanca ile öldürdü.

Olay, saat 01.00 sıralarında Çark Caddesi’nde bulunan bir işhanının üst katında meydana geldi. Restoran işleten Gültekin A. ile İsmail G., gürültü konusunda tartıştı. Tartışma silahlı kavgaya dönüştü. \'Gökova Restaurant\' sahibi Gültekin A. vücuduna isabet eden 6 kurşunla, diğer restoran sahibi İsmail Gümüş ise, 2 kurşunla yaralandı. 

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan Gültekin A. kurtarılamazken olaya karışan diğer restaurant sahibi 3 şüpheliyle birlikte gözaltına alındı. Polis firarda bulunan bir kişiyi arıyor.

Sakarya’da iki restoran sahibi arasında gürültü yüzünden başlayan ve bir kişinin hayatını kaybedip, bir kişinin de yaralandığı kavgada cinayete karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan iki şüpheli şahıs adliyeye sevk edildi.

Adapazarı ilçesinin en işlek caddelerinden Çark Caddesi’nde meydana gelen olay iki restoran sahibinin gürültü yüzünden tartışmasıyla gerçekleşti. Tartışmanın büyümesiyle silahlı kavgaya dönüşen olayda, işletme sahibi İsmail G.’nin (48) tabancasından çıkarak vücuduna isabet eden kurşunlar sonucu vurulan Gültekin Erman, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili araştırmalarını sürdüren polis ekipleri tarafından İsmail G.’nin çalışanı olduğu tespit edilen ve cinayete karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan R.Z. (40) ve E.K. (30) isimli şüpheli şahıslar asayiş şube müdürlüğündeki sorgularının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Cinayete karışan ve halen firarda olan bir şüpheli şahıs ise aranıyor.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde restoran sahipleri arasında gürültü meselesi yüzünden çıkan 1 kişinin ölümü, bir kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan olayla ilgili son şüpheli de gözaltına aldı.

Semerciler Mahallesi Dar Sokak'ta ki bir iş hanında 24 Ocak günü gürültü meselesi yüzünden iki ayrı restoranın sahipleri arasında çıkan kavgada Gültekin A.'nın tabancayla vurularak öldürülmesi olayıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında C.G.(19) isimli bir şüpheli daha polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelinin olayda silahla yaralanan İ.G.'nin oğlu olduğu öne sürüldü. Soruşturma kapsamında İ.G.'ye ait restoranda çalışan iki kişi gözaltına alınmıştı.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]