Saadet Partisi milletvekili adayları bir araya geldi

Saadet Partisi Sakarya İl Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri milletvekili adayları ile bir araya geldi.

Seçim karargah düzenine geçiş öncesi son toplantısını yapan il yönetim kurulu 04 Ekim Pazar günü Ankara Arena’da Seçim Beyannamesinin sunumuyla birlikte gerçekleştirilecek olan aday tanıtım programına katılım için yapılacak organizasyonu ele aldı. Programa 16 ilçenin tamamından otobüs kaldırılacağı belirtilirken gençlik kollarının salondaki coşkuyu zirveye çıkarmak için kareografi hazırladığı, bir yandan da konfetiler ve meşalelerle birlikte salona giriş yapacakları öğrenildi.

Seçim çalışmaları programlarının konuşulduğu toplantıda İl Başkanı Ahmet Manav teşkilat mensuplarına hitap etti. “Yaklaşmakta olan seçimlerin hepimiz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diyerek söze başlayan Manav “Öncelikle biz kimiz? Saadet Partisi olarak bizler 45-46 yıllık bir tecrübenin, birikimin bugüne taşıdığı bir değer olarak milletimizin karşısındayız. Bu gelenek bundan önce koalisyonlar yoluyla işbaşına gelmiş ve en kritik dönemlerde üstlendiği görevlerle bu millete hizmet etmiştir. İşte böylesine bir tecrübenin günümüz temsilcisi olarak bugün de aynı inanç ve azimle mücadelemize devam ediyoruz” dedi.

“Ülkemizin geleceğine sahip çıkmak, yapacağımız tercihe bağlıdır. Mevcut yönetimin yıllardır tohumunu ektiği tahammülsüzlük, nefret ve şiddeti ortadan kaldıracak yeni bir tercih yapmak daha da önem kazanmıştır” diyen Manav “76 milyonluk insan kaynağımızı harekete geçirecek tecrübe, güven ve donanıma sahibiz 1 Kasım’da tertemiz bir sayfa açmak istiyoruz. İşte bunun için milletimizin oylarınızı tertemiz bir geçmişe sahip olan Saadet Partisi’ne bekliyoruz. Vatandaşlarımızın daha fazla rol alacağı bu yeni dönemin, yapılacak yeni bir tercihle mümkün olacağına yürekten inanıyoruz” diye konuştu.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]