Saadet Partisi Sapanca Kongresi yapıldı

Saadet Partisi GİK Üyesi Lütfü Kibiroğlu, Saadet Partisi\'nin tüm engellemelere  rağmen yeniden iktidara geleceğini ve adil hakça bir düzeni hem Türkiye\'de hem de dünyada hakim kılacağını iddia etti.

Saadet Partisi Sakarya İl Başkanı Eyüp Yldırım da, 2015 yılında yapılacak milletvekilliği genel seçimleri öncesinde yaptıkları kongrelerin sıradan kongreler olmadığını, kongrelerinin Türkiye\'yi içinde bulunduğu durumdan kurtarmaya, hakça ve adilce yeni bir dünya düzeninin icrasını sağlamaya yönelik olduğunu belirtti.

Saadet Partisi Sapanca 3.Olağan İlçe Kongresi Sapanca Kültür Merkezi’nde, GİK Üyesi Lütfü Kibiroğlu’nun katılımıyla yoğun katılımla icra edildi. Partisinin Sapanca ilçe başkanlığı tarafından yapılan 3. olağan kongresinde yaptığı konuşmada Milli görüşün tüm engellemelere rağmen yeniden iktidara gelerek Türkiye\'nin, İslam aleminin ve insanlığın sorunlarına çözüm olacağını ifade eden Lütfü Kibiroğlu, şunları söyledi:

"Birliğimizi bozmak için milli görüşün iktidarını engellemek için tüm güçleriyle çalışıyorlar ama ne yaparlarsa yapsınlar, Allah\'ın inayetiyle bu yürüyüşü katiyen durduramayacaklardır. Milli görüş iktidara gelecek ve Allah\'ın inayetiyle de İslam birliğini kuracaktır, bu böyle biline. Yürüyüşümüz insanlık için, hareketimiz hak nizamı, adil bir sistemi kurmak içindir. Milli görüş, zalimlere karşı keskin bir kılıç, mazlumların yanında bir zırh, kalkan, ümitsizler içinse bir ümit, ışık, bir çaredir."


Türkiye\'de hakça ve adaletle bir yönetimin olmadığını ileri süren İl Başkanı Eyüp Yıldırım da, "Allah aşkına milli görüşün iktidar olduğu bir dönemde rüşvetten söz edilebilir mi, adil bir düzenin hüküm sürdüğü bir sistemde, hırsızlar kahraman, onu yakalayan polisler suçlu ilan edilebilir mi, katiyen edilemez" diye konuştu.


ABD merkezli uluslararası bir televizyon kanalınca hazırlandığı ileri sürülen ve Türkiye topraklarının bir kısmının "Kürdistan" olarak gösterildiği haritayı göstererek, Türkiye\'nin bir girdabın içinde olduğunu ve bu girdaptan kurtuluşun Saadet Partisi ile gerçekleşebileceğini savunan Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:

“TBMM\'de 22 Eylül\'de kabul edilen tezkere ile Irak ve Suriye\'den Türkiye\'ye yönelebilecek tehditlere karşı, Türk Silahlı Kuvvetleri\'nin yabancı ülke topraklarına gönderilebilmesi ve yabancı ülke askerlerinin Türkiye\'de konuşlandırılabilmesine olanak tanındığını anlatan Yıldırım, bu tezkerenin her iki açıdan da kabul edilemez olduğunu ileri sürdü.  

Irak ve Suriye\'de yaşanan acıların bu tezkerenin gerekçesi olamayacağını iddia eden Yıldırım, şunları söyledi:


"Ey, o tezkereye kabul oyu veren milletvekilleri, askeri hangi ülkelere göndereceksiniz, İslam ülkelerine değil mi? Suriye ve Irak\'a değil mi? Niçin, savaşmak üzere; yani Müslümanları öldürsün diye, öyle mi? İsrail\'e mi gönderecek, Rusya\'ya mı, Amerika\'ya mı, hayır Suriye\'ye gönderecek. Orada insanlar zulüm altındaymış, oraların karıştırılmasında ey iktidar partisi, senin büyük vebalin, günahın vardır. Bu iktidarın Suriye politikasını, doğru bulan bir tek kişi var mı?"


Kongrede, İlçe Başkanı Süleyman Polat, Yönetim Kurulu Üyeleri Aydın Arslan, Burhan Sevimli, Cemil Vuraloğlu, Emin Saka, Erkan Pir, Eşref Sezer, Gürol Akkaya, Hüseyin İlter, Mehmet Avcı, Mehmet Küçükay, Murat Güçlü, Mustafa Gür, Osman Başer ve Yunus Arslan tekrar güben tazeledi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]