Saadet Partisi teşkilat ziyaretleri devam ediyor

Saadet Partisi Sakarya Milletvekili adayı Eyüp Yıldırım’ın teşkilat ziyaretleri devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Serdivan ilçesine ziyarette bulunan Yıldırım teşkilat üyeleri ile istişarelerde bulundu.

Serdivan İlçe Başkanı Mecit Para ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek yapılan seçim çalışmaları hakkında bilgi aldıklarını ve yapacakları çalışmaları aktardıklarını söyleyen Eyüp Yıldırım burada kısa bir açıklama yaptı.

Çoğu vatandaşımız siyaset denildiğinde, seçim denildiğinde, “Benim bir oyumdan ne olacak” diye düşünür diye konuşan Yıldırım “Oysa uzun bir yolculuğa çıkarken evinin anahtarını teslim edeceği komşusunu seçerken aşırı hassas davranır ama ülkesini yani büyük evini teslim edeceği partiyi, heyeti seçerken aynı titizlikle davranmaz. Sonrasında da dertlerine çözüm bulamayınca “Böyle gelmiş böyle gider” diye düşünür ve siyasete olan güvenini yitirir. Ancak elektrik, su, doğalgaz faturasını öderken cebinden çıkacak paradan tutun da, maaşını, emekli aylığını, çocuğuna vereceği harçlığa kadar hayatının her aşamasını seçip meclise gönderdiği, vekâlet verdiği insanlar belirler. Yani seçim akşamları a partisi şu kadar, b partisi bu kadar oy aldı diye ekranlardan paylaşılan sonuçlardan daha önemli olanı bu milletin kendisinin ne kazandığıdır. Bizim sıkıntılarımızı, dertlerimizi, problemlerimizi çözecek tek makam siyaset makamıdır. Öncelikle ekranlardan size dayatılan renkli fotoğrafların ötesinde, doğruyu, gerçeği aramanız ve doğru adresi bulmanız herkesten önce kendi faydanıza olan bir yaklaşım olacaktır. Tüm bu söylediklerimin ışığında biz diyoruz ki doğru adres Saadet Partisi’dir” dedi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]