SAGİR'in Gündeminde Gazze Vardı!

AKM önünde gerçekleşen basın açıklamasını okuyan Eğitim İlke-Sen adına Beytullah Önce, “Ortadoğu alev alev. Her yanımız acı ve gözyaşı içinde. Komşu ülkeler büyük bir yıkım yaşıyor. Gazze ise haftalardır ateş altında.

Siyonist işgalci, katliam şampiyonluğunu kimseye bırakmayacağını bir kez daha ispatladı. Fakat uluslar arası güçlerin olanca desteğine, elindeki üstün savaş teknolojisine rağmen en ufak bir ilerleme kat edemiyor. Karşılaştığı direniş hattını geçmeye bir türlü muvaffak olamıyor. Bu sebeple acımasızca saldırıyor, yakıp yıkmaktan, kuşatma altındaki Gazze halkını katletmekten başka bir şey yapmıyor. Dünya halkları ise Filistin halkına güç kuvvet olmak, yanında olduğunu göstermek için günlerdir ayakta. Hangi milletten ya da hangi inançtan olursa olsun, insanlık onurunu, adalet ve vicdan duygusunu yitirmemiş insanlar Gazze için meydanlarda.

Katliamın durdurulması ve ablukanın kaldırılmasını istiyorlar. Hükümetlerinden, İsrail’le her türlü ilişkiyi kesmelerini bekliyorlar. İşgal rejiminin sonlandırılması ve özgür bir Filistin’in kurulması çağrısını yükseltiyorlar. Sakarya’dan, direnen tüm halklara selamlarımızı gönderiyoruz” ifadelerini kullandı.

Basın açıklamasının ardından grup olaysız şekilde dağıldı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]