Sağlık için bisiklet sürdüler

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Sakarya Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye Bisiklet Federasyonu, İl Sağlık Müdürlüğü, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü ve Ferizli Belediyesi “Sağlık için Bisikleti Seçin” bisiklet halk gezisi Ferizli’de yapıldı.

Ferizli Belediyesi önünden start alan bisiklet halk gezisi Ferizli Hükümet Konağı önünde sona erdi. Halka açık olarak yapılan ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören etkinliğe bisikletini alan herkes katıldı. Yaklaşık iki yüz kişinin katılımıyla gerçekleştirilen bisiklet halk gezisine tüm ilçe protokolü katılarak sağlıklı yaşam adına bisiklet sporuna destek verdiler.

Ferizli hükümet konağı önünde bisiklet halk gezisi sona ererken burada katılımcılara ikramlarda bulunuldu. Ferizli Belediyesi ikram çeşmesi ile limonata dağıtıldı. Yapılan ikramların ardından bisiklet halk gezisine kayıt yaptıran vatandaşlar arasında çekiliş yapılarak numarası isabet eden üç kişiye bisiklet hediye edildi. Hediye takdimi esnasında ödülleri veren protokol kısa konuşmalar yaptılar. Başkan Soğuk ihaleye sunulan ve alt yapı ile kanalizasyon çalışması yapılacak olan Ferizli’de, yeni yol çalışmasına başladıklarında bisiklet yolu da yapmayı düşündüklerinin müjdesini verdi.

Çekiliş hediyelerini sırası ile İlçe Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan, İlçe Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ve Sakarya İl Spor Müdürü Fatih Çelikel takdim etti. Günü özelleştirmek adına ilçe protokolü ve hediye kazanan vatandaşlar bir arada hatıra fotoğrafı çekildiler.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]