Sakarya Barosu, Gaziantep avukatına silahlı saldırıyı kınadı

Sakarya Barosu Başkanı Av. Zafer Kazan, Gaziantep Barosu avukatlarından Av. İsmail Akkaya’nın, bürosunda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesi dolayısıyla bir kınama mesajı yayınladı.

“Hukuk can çekişiyor”
Kazan mesajında “Gaziantep Barosu avukatlarından  Av. İsmail AKKAYA  bürosunda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmiştir. Hukukun can çekiştiği ülkemizde bir meslektaşımızı böyle alçakça bir saldırı nedeni ile kaybetmiş olmaktan derin üzüntü duyuyoruz. Meslektaşımıza Allahtan rahmet dostlarına, akrabalarına ve meslektaşlarımıza başsağlığı diliyoruz. “dedi.

Sakarya Barosu Başkanı Kazan ayrıca, yaşanan olay nedeniyle çok istemesine rağmen Antalya Barosunun düzenlediği panele konuşmacı olarak katılamayacağını duyurdu.

“Antalya\'daki panele katılamayacağım, üzgünüm”
Av. Zafer Kazan, sosyal medyada yayınladığı mesajında ise, yaşanan olay nedeniyle Antalya’daki panele katılamayacağı için üzgün olduğunu dile getirdi.

Kazan’ın paylaşımı aynen şöyle:

“Kalleş saldırıyı lanetliyorum”
“Antalya Barosu’nun düzenlediği, konuşmacı olarak davet edildiğim panele, çok arzu ve istekle katılmak isteğim halde, Gaziantep Barosuna kayıtlı meslektaşımızın bürosunda vurularak öldürülmesi nedeniyle ve cenazesine bulunmayı bir aile ferdinin vazifesi olarak gördüğümden dolayı katılamayacağım. Meslektaşımıza yapılan bu kalleş saldırıyı bir kez daha lanetliyor ve başsağlığı diliyorum...” ifadelerini kullandı.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]