Sakarya Beşiktaşlılar Derneği'nin 20. yıl balosu düzenlendi

SAKARYA Beşiktaşlılar Derneği'nin 20. yıl balosuna katılan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Taraflı tarafsız herkesin şampiyon olmasını istediği kulüp Beşiktaş’dır. Şampiyon olacağımıza inanıyorum” dedi. 

Sakarya Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen 20. Yıl balosuna katılan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman taraftarlar ile bir araya geldi. Düzenlenen baloda açıklamalarda bulunan Orman şampiyon olacaklarını belirterek, “Öyle bir algı yaratılmaya çalışılıyorken sanki farklı bir ülkede miyim diye baktım farklı bir takımımı yönetiyorum diye baktım size de soruyorum. Şu anda Türkiye liginin lideri kim arkadaşlar? Beşiktaş. En iyi futbolu oynayan kulüp hangi kulüp? Beşiktaş. Peki bütün taraflı tarafsız herkesin şampiyon olmasını isteyen hatta rakiplerimiz bile hatta birinci derece rakiplerimizin şampiyon olmasını istediği kim Beşiktaş. Peki dünyanın en güzel stadına sahip olan kim Beşiktaş. 4 maç kalmış 3 puan öndeyiz sanki bunların hiç birisi bizim için olmamış gibi böyle bir hava estirilmeye çalışılıyor" dedi.

Orman futbolcuların inanılmaz hırslı olduğunu söyleyerek, şöyle konuştu:

"Son iki gündür futbolcu kardeşlerimizle beraberiz. İnanılmaz derecede hırslı inanılmaz derecede inanmış durumdalar. Beşiktaş camiası tüm bireyleri ile yönetim kurulundan, malzemecisinden, taraftarıyla hepimiz şampiyonluğa kilitlenmiş durumdayız. Ancak biz hiçbir yerden güç almayız, gücü takımızdan camiamızdan alırız. Bizim ana prensibimiz şudur "şerefinle oyna hakkınla kazan" kimseye hakkımızı yedirmeyeceğiz. Hakkımızla Vadofone Arena'ya alnımızın teriyle emeğimiz ile yaptığımız stada şampiyon olarak gideceğiz. Bundan hepiniz emin olun. Takımınıza sahip çıkın. Evet, maçlar tansiyonu yüksek geçiyor. Bazen hemen gol olmuyor. Bazı zaman beraberlik oluyor ama maç 90 dakika 3 puan öndeyiz. Şampiyon olacağımıza ben inanıyorum, arkadaşlarım inanıyor camiamız inanıyor” 

Fikret Orman geceye katılan ve dernekte 20 yılını doldurmuş taraftarlara plaket verirken, taraftarlarla bol bol fotoğraf çektirdi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]