Sakarya Emniyet Müdürlüğü'nde tayin yapıldı

Sakarya Emniyet Müdürlüğü\'nde bir ay önce 200 personelin farklı birimlerde görevlendirilmelerinin ardından, bu kez 2 müdür yardımcısı 6 şube müdürü il dışına tayin edildi.

Sakarya Emniyet Müdür Yardımcıları İdris Zorgör Uşak\'a, Zulkanin Mert Osmaniye Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atanırken, aralarında eski asayiş şube müdürü Ramazan Kocabıyık’ın da bulunduğu 6 şube müdürünün de il dışına tayinleri gerçekleşti. Buna göre Ramazan Kocabıyık Kırkşehir\'e, Ömer Güngör Giresun\'a, Halil İbrahim Bolat Uşak\'a, eski Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ziya Aygen Karabük\'e, eski Bişilim Şuçları Şube Müdürü Mehmet Özdemir ve eski Terörle Mücadele Şube Müdürü İbrahim Atalay ise Kütahya’ya atandı.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü\'nde 17 ve 25 Aralık operasyonları sonrasındaki operasyonda cemaate yakın oldukları öne sürülen, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele, İstihbarat, Asayiş, Güvenlik ve Trafik şubelerinde görev yapan yaklaşık 200 başpolis, polis, komiser yardımcısı operasyonel şubelerden alınarak başka birimlerde görevlendirilmişlerdi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]