Sakarya Nehri'ne düşmüştü, cansız bedeni buludu

Sakarya Nehri’nde kayıktan düşerek suda kaybolan 45 yaşındaki Süleyman A.’nın cansız bedeni 182 gün sonra kum ocağında ortaya çıktı.

Sakarya’nın Karasu ilçesinde amcasının oğlu ile avlanmak için gittiği Sakarya Nehri’nde kayığın alabora olarak devrilmesi sonucu suda kaybolan 45 yaşındaki Süleyman A., 182 gün sonra kaybolduğu yerden yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta bulunan kum ocağında ortaya çıktı. Erkek cesedini fark eden kum ocağı çalışanları, durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekiplerin yaptıkları incelemede cesedin Süleyman A.’ya ait olduğu ortaya çıktı. Süleyman A.’nın cansız bedeni kesin ölüm sebebinin belirlenmesi üzerine İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Öte yandan, 7 ay önce Sakarya Nehri’nde kaybolan Süleyman A.’yı bulmak için İstanbul ve Ankara’dan gelen özel ekipler suda bir süre arama çalışması yapmıştı.
Sakarya Nehri'nde kaybolduktan 182 gün sonra cansız bedeni bulunan Süleyman A.'nın cenazesi toprağa verildi.

Sakarya Nehri’nde kayıktan düşerek suda kaybolan ve 182 gün sonra kum ocağında cansız bedeni bulunan 45 yaşındaki Süleyman A., son yolculuğuna uğurlandı. Süleyman A.'nın cenazesi Karasu Limandere'de kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç da Süleyman A.'nın cenaze törenine katıldı.

Olay


Sakarya Nehri'nde ördek avına çıkan Süleyman A. ve kuzeni Şaban'ın bulunduğu kayık, 3 Ocak 2015’te Adatepe mevkiinde alabora olmuştu. Şaban A., yüzerek kıyıya ulaşmış, Süleyman A. ise kaybolmuştu. Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve Jandarma Özel Arama Kurtarma ekiplerince arama çalışmaları yürütülmüş, sonuç alınamamıştı. Süleyman A.’nın cansız bedeni, kaybolduğu yerden yaklaşık 1,5 kilometre uzaklıktaki kum ocağında bulunmuştu.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]