Sakarya Üniversitesi proje hazırlama eğitiminde

TÜBİTAK-BİDEB tarafından “2237 Eğitim Etkinlikleri Destekleme Programı” kapsamında desteklenen ve Sakarya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zafer TATLI’nın yürütücülüğünde hazırlanan “Mühendislik ve Teknoloji Alanlarında Proje Hazırlama Eğitimi”nin üçüncüsü (MUTAP III) başladı.

7 Eğitimci ve 30 Katılımcı ile 1 – 3 Eylül 2014 tarihleri arasında, The Green Park Kartepe Resort Hotel/Kocaeli’de gerçekleştirilecek etkinliğe Sakarya, Sabancı, Düzce ve Abant İzzet Baysal Üniversitelerinden araştırmacılar katılıyor.

Proje Yürütücüsü Doç. Dr. Zafer Tatlı; “2013 yılından beri devam eden ve bu dönem üçüncüsü düzenlenen projenin üniversitemizde proje hazırlama hususunda teşvik edici önemli farkındalıklar oluşturduğunu, yeni dönemde TÜBİTAK destekli 5 önemli projenin hayata geçtiğini ve sağlanan bu birliktelikle daha önemli çalışmalara imza atılacağını umuyoruz” dedi.

Prof. Dr. Hasan MANDAL (Sabancı Üniversitesi), Prof. Dr. Fatih ÜSTEL (Sakarya Üniversitesi), Prof. Dr. Mehmet SARIBIYIK (Sakarya Üniversitesi), Doç. Dr. Ramazan KAYIKÇI (Sakarya Üniversitesi), Abdurrahman Türk (Sabancı Üniversitesi) ve Aslıhan ERAN (Sabancı Üniversitesi) eğitimci olarak yer aldığı etkinlikte, Proje Geliştirme Süreçleri, TÜBİTAK Proje Olanakları, Örnek Proje, Yazımı, Proje Örnekleri, Araştırma Konusu Belirleme, Uygulamalı Proje Çalışmaları, projenin bütçelendirilmesi, proje yönetimi ve değerlendirme aşamasında göz önünde bulundurulması gereken hususlar hakkında araştırmacılara bilgilendirmeler yapılacak. Araştırmacıların aktif olarak katılacağı etkinlikte uygulamalı proje hazırlama ve yazma eğitimi verilecek.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]