Sakarya ve Düzce Judo el ele şampiyon Türkiye

Sakarya ve Düzce'den oluşan Türk Judo kafilesi Arnavutluk'da bay ve bayanlarda şampiyon oldu.

Arnavutluk İşkodra kentinde düzenlenen Uluslararası Turneun Nderkombetar Judo Turnuvasında Sakarya ve Düzce Judo takımları Ay Yıldızlı forma altında şampiyonluk ipini göğüsledi

TÜRK JUDO EKİBİ ARNAVUTLUK'DA ŞAMPİYON

Kafile Başkanlığını Bayram Akdemir'in yaptığı Sakaryalı fakat Düzce GSİM antrenörlerinden Ayhan Alayıldız eşi Nermin Alayıldız, Akdemirspor Kulübü ve Sakarya Bölge Antrenörü Mehmet Şen nezaretindeki Sakarya'dan Akdemir Spor Kulübü, Arifiye HEM ve Geyve Akademi Gençlik ve Spor Kulübü ile Düzce'den Gençlik Hizmetleri Spor Kulüplerinden toplam 41 sporcuyla katılan ve ülkemizi temsil eden Judocular takım halinde Altın Kupayı Türkiye'ye getirdiler. Toplamda 17 Altın 7 gümüş 17 bronz madalya alarak bay ve bayanlarda takım halinde şampiyon olan sporcuları tebrik eden Judo İl Temsilcisi Bayram Akdemir, Türk Judosunu en iyi şekilde temsil etmenin onurunu da yaşadıklarını söyledi.

İşte şampiyon olan judo kafilesinin sloganı

" Arnavutluk Makedonya farketmez bize her yer Türkiye. Düzce &Sakarya Judo

DERECEYE GİREN SPORCULAR

Akdemir Spor Kulübü

Yusuf Kantar 1. Yunus Yıldırım 1. Zehra Altınay 1. Muhammed Yıldırım 1. Sedat Durmuş 1. Feryat Gönültaş 1. Hamza Aydın 3. Muhammed Mert Erbinel 3. Hilal Ferik 3.

Arifiye HEM Buse Yıldırım 1. Dilara Akdemir 1. Ömer Faruk Akdemir 2. Enes Can Koçak 3.

Geyve Akademi Gençlik ve Spor Klb: Berat İnekçioğlu 3.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]