Sakarya'da görev yapan öğretmene ilginç evlenme teklifi

İzmir'de bir özel kurumda görevli bulunan Ahmet Gökçe, Sakarya'da öğretmenlik yapan kız arkadaşını Ankara'dan gelen minibüsü Kırıkkale Bölge Trafik Müdürlüğü önünde durdurup, içinden indirdiği kız arkadaşı Sinem Yayla'ya evlenme teklifinde bulundu.

Aslen Kırıkkale'li olan Ahmet Gökçe (26), İzmir'deki görevinden izin alarak memleketi Kırıkkale'ye geldi. Gökçe, daha önce konuştuğu ve Sakarya'da ilkokul öğretmenliği yapan kız arkadaşı Sinem Yayla'nın da Kırıkkale ye geleceği günü ve saatini öğrenip, Kırıkkale Bölge Trafik Müdürlüğü önünde mumlarla kalp yapıp, içerisini güllerle süsleyip, beklemeye başladı. Bu sırada Ankara'dan Kırıkkale'ye gelen minibüsü durduran Gökçe, içindeki kız arkadaşı olan öğretmen Sinem'in elinden tutup, indirerek kendisine sürpriz bir evlenme teklifinde bulundu.

Trafik ekiplerinin de ilgisini çeken evlenme teklifi karşısında şaşkınılğını gizleyemeyen Sinem Yayla, "Böyle bir şey beklemiyordum. Çok heyecanlıyım. Ahmet, bindiğim minibüsün ismini falan sordu. Beni çok sevindiren Ahmet'in bu teklifine 'tabii ki evet' dedim" dedi. Kız arkadaşına sürpriz bir şekilde evlilik teklifinde bulunan Ahmet Gökçe ise, "Geçen hafta şakasını yapmıştım. Bu kez gerçeğini yaptım. 'Evet' demesi ile birlikte dünyalar benim oldu, Allahıma şükürler olsun. Nişanımız 19 Mayıs, düğünüz ise 1 Ekim de gerçekleşecek" diye konuştu.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]