Sakarya'da kan donduran cinayet

Erenler ilçesinde 16 yaşındaki genç, babasını uykusunda baltayla vurarak öldürdü. Kaçtıktan sonra yakalanan gencin, aile içi şiddet nedeniyle babasını öldürdüğü öne sürüldü.

Olay, Tabakhane Mahallesi\'nde meydana geldi. Ş.Ç., yatağında uyuyan 43 yaşındaki babası Fehmi Ç.\'nin yüzüne baltayla vurdu. Olay sonrası Ş.Ç., evden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Fehmi Ç.\'nin öldüğü anlaşıldı.

Olay yeri inceleme ekibi, cinayet mahalinde çalışma yaptı. Olayı haber alarak eve gelen maktulün yakınları, Fehmi Ç.\'nin cenazesinin evden çıkartılışı sırasında sinir krizi geçirdi. Fehmi Ç.\'nin cansız bedeni, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Fehmi Ç.\'nin cenazesi, otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu\'na gönderildi.

Cinayet sonrası firari Ş.Ç.\'nin peşine düşen polis, katil zanlısı genci Adnan Menderes Caddesi\'nde yakaladı. Gözaltına alınan gencin verdiği ilk ifadede cinayeti, aile içi şiddet nedeniyle işlediğini söylediği öne sürüldü.
Erenler İlçesi'nde 43 yaşındaki babası Fehmi Ç.'yi evlerinde çekyatta uyurken baltayla başına vurarak öldürüp kaçan S.Ç. cinayetten kısa bir süre sonra yakalanarak sevk edildiği mahkemece tutuklandı. S.Ç. ifadesinde, babasının annesini aldattığını ve kendilerine kötü davrandığı için öldürdüğünü söylediği belirtildi.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince cinayetten kısa süre sonra bir arkadaşının evinde polis ekiplerince yakalanan 16 yaşındaki S.Ç. yaşının küçük olması nedeniyle çocuk şubesi tarafından adliyeye sevk edildi. S.Ç., 3 kardeş olduklarını ve bir dağıtım şirketinde çalışan babasının evleriyle hiç ilgilenmediğini öne sürdü. S.Ç., gece babasının annesini dövdüğünü ardından boğazını sıktıktan sonra kardeşleriyle birlikte kendisini evden kovduğunu söyledi. S.Ç., birkaç saat sonra eve geldiğini ve babasının kendisine hakaret ettiğini, yatağa uzandığı sırada bir anda ayağa kalkıp baltayla çekyatta yatan babasının başına vurduğunu ve babasının üzerine doğru geldiğinde bir kez daha vurduktan sonrasını hatırlamadığını söylediği ifade edildi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]