"Sakarya'dan Cevat Ayhan'lar çıkarmamız lazım"

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Kemal Öztürk: “Bu sefer milli takıma oyuncu seçiyoruz. Bizim, Sakarya’dan Cevat Ayhanlar çıkarmamız lazım” dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Kemal Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini aralıksız şekilde sürdürmeye devam ediyor. Öztürk bu kapsamda, Milli Türk Talebe Birliğini (MTTB) ziyaret etti. Birçok vatandaş ile de bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektiren Öztürk, esnaf ziyaretlerinde de bulundu. Öztürk, bu ziyaretleri sırasında hem esnafın hem de vatandaşların yakın ilgisine mahzar oldu.

Öztürk, gerçekleştirdiği MTTB ziyaretinde, 1996 yılından beri MTTB’yi takip ettiğini ve MTTB’nin Türkiye’de ki İslami hareketin çok önemli markalarından biri olduğunu vurgulayarak, toplantıya katılan gençlere bir takım tavsiyelerde bulundu. Öztürk, “Biz aslında bir direniş ve diriliş şehriyiz. MTTB bu direnç noktalarımızın, önemli bir köşesini tutuyor. Bugün siz burada konuşuyorsanız, ben bu kürsüdeysem, AK Parti iktidarsa, biz adaysak, Türkiye büyükse MTTB’nin kahramanlarının sayesinde oldu. O yüzden kahramanlarınızı unutmayın, kahramanlarınızı tanıyın” dedi.

Öztürk konuşmasının devamında, “Bir tek şey istiyorum sizden, siyaseti düşünerek iş yapmayın, davayı düşünerek iş yapın. Bugün davayı, siyasete kurban etmek isteyenler olduğu için sıkıntı çekiyoruz. Bizim siyasetimiz, davamızın bir parçasıdır. Bizim davamızsa adalettir, bizim kelimemiz adalettir. Davanın çocukları, geleceğin yöneticileridir. 10 sene sonra burada siz konuşacaksınız, biz orada dinleyeceğiz. Buna hazır olmanız lazım. Bizim büyük insanlar çıkarmamız lazım şehirden, sizlerden büyük siyasetçiler, büyük edebiyatçılar çıkarmamız lazım. Bu sefer milli takıma oyuncu seçiyoruz. Bizim, Sakarya’dan Cevat Ayhanlar çıkarmamız lazım. Bu nedenle ben MTTB’i çok önemserim. Sakarya’dan bir gençlik çıkaracağız ben buna çok kararlıyım, milletvekili olsam da olmasam da. Türkiye’ye, Sakarya ekolü diye bir şey bulup, çıkaracağız” ifadelerini kullandı. Aday Adayı Kemal Öztürk, MTTB üyelerinin, Orhan Cami önünde Cuma namazının ardından 28 Şubat sürecinin yıl dönümü olması sebebiyle yaptığı basın açıklamasına da katılarak destek verdi.

Öztürk, basın açıklamasına katıldıktan sonra gün içerisinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde şunları dile getirdi: “Ya nasip diyerek yola çıktım, bu işler nasip işleridir. Ekmeğini, suyunu içtik bir vefa borcumuz olduğunu da düşünüyorum, şehrimize hizmet edeceğimiz, katkıda bulunabileceğimiz birikimimizin olduğunu düşünüyorum. Benim buraya karar verdikten sonraki fikrim şudur, tıpkı Anadolu Ajansı gibi buranında bir ortak hayale ihtiyacı var. Ortak hayal kurmamız gerekiyor. Bu şehir kendi kendini çok tüketmiş, kendi kendini çok eleştirmiş. Oysa ki bu şehir dünyada tanınabilecek bir şehirdir, bırakın Türkiye’yi dünyada tanınabilecek, dünyada adından söz ettirecek bir şehirdir. Bir ortak hayal kurmamız gerekiyor bu şehir için, o hayalin peşinde de hep beraber koşmak gerekiyor. Hedeflerimiz küçük olursa bir yere varamayız, büyük hedefler koymamız ve büyük hedeflerin peşinde koşmalıyız. Delegelerimiz ve genel merkezimiz bu şehrin kaderini değiştirecek 7 güzel insan seçerse, ben bu seçimlerde AK Parti’nin 7-0 alacağını inanıyorum. Bunun tek şartı var, 7 güzel insan listede olacak ve arkasında birlik içerisinde, beraberlik içerisinde bir ekip olacak.”

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]