Sakaryalı Fenomen ile keyifli röportaj...

Sosyal Medya üzerinden 105 Bin takipçiye ulaşan ve hayran kitlesi kazanan Sakaryalı Sema 'Şalına Münhasır' rumuzuyla fenomenler arasında yer alıyor. SakaryaRehberim.com olarak Fenomen Sema'ya ulaşıp bir röportaj gerçekleştirdik ve nasıl fenomen olduğuna dair tüyolar aldık. İşte o röportaj;

- Öncelikle bizlere kendinizden bahseder misiniz?

Merhaba çok klasik bir giriş olacak ama ismim Sema. Yarışmaya Sakarya'dan katılıyorum. Ahahaha şaka şaka Sakarya'lıyım. Aslında Adapazarlıyım (Adapazarlılar bu dediğimi daha iyi bilir). Yaş konusunda biraz takıntılıyım o yüzden yaşımı söylemekten çok hoşlanmıyorum. Ev hanımıyım (Nedense bunu demek bana aşırı cool geliyor). Boş zamanlarımda Twitter'da dolanıyorum. 2010'dan beri Twitter'dayım, resmen ikinci evim gibi oldu burası. Yer yer hesabımın tozunu filan aldığım oluyor :)

- Twitter maceranız nasıl başladı ve nasıl fenomen olduğunuz? Kısaca anlatabilir misiniz?

Öcelikle Twitter'a da önüne geçemediğim merakım yüzünden kayıt oldum. Bilen bilir önceden buralar hep İngilizce'ydi. O sıralar sadece fenomenleri takip edip tweet okuyordum. Kendi çapımda da saçma sapan tweetler atıyordum. 'Ayy bugün hava çok güzel heyoo', 'Ayağım burkuldu hastahanedeyim' falan... neyse ki o günler geride kaldı..

Nasıl Fenomen oldunuz sorusuna gelince, aslında benim hiç kafamda fenomen olmak gibi bir düşünce yoktu. Ben sadece kendi halinde, kendi halinden memnun Twitter kullanıcısıydım. Ne olduysa *Önder Şeren'le tanıştıktan sonra oldu. Önder Şeren beni takiplediğinde benim daha 622 takipçim vardı. Aramızda kalsın ama beni ilk takipleyen fenomen Önder Şeren oldu ;)) Bana sürekli sende iş var sende iş var diyordu. Bende içimden 'Deli mi ayol ne diyo bu?' diyordum. Allah biliyor ya cidden Önder Şeren'i çok severim bana göre (diğerleri alınmasın ama) Twitter'ın hakiki ve hiç değişmeyen yegane fenomeni <3 Öhöm öhöm neyse konumuzdan fazla uzaklaştık. İşte Önder Şeren senin yerin burası değil deyip beni rtlemeye başladı. Derken derken hesap büyüdü.

- Fenomen olduktan sonra başınıza gelen bir olayı anlatabilir misiniz?

Tabiki...

Hesabımız büyümesiyle birlikte tepkiler de çoğaldı. Tepki diyeceksiniz? Tepkilerinin asıl sebebi kapalılığım. Evet kapalı olmak bu devirde çok zor. Sanki kapalıyken herşeyi geriden takip etmek zorundaymışsın gibi, Twitter, Facebook gibi diğer sosyal hesapları kullanamayacakmışsın gibi bi algı var insanların üstünde. Bende bu tepkilerden nasiplendim.

- Twitter'da fotoğraflarınızı gizleme sebebiniz nedir?

5 Bin takipçim olana kadar hesabımda şahsi fotoğrafım vardı ve bu kadar da gizlemiyordum kendimi (eskiler beni tanır yeniler örnek alır yoo yeee). Twitter'da meşhur 'troll'lerinden bende nasiplendim ve kapalı olduğum için hunharca trollendim. Şahsi fotoğraflarım paylaşılarak üzerine ağza alınmayacak küfürler edildi. Dedim Sema 'Bu böyle olmayacak kaldır ne var ne yok bütün resimleri' (şuan arka fonda yak tarkandan bütün fotoğrafları sana ait bütün eşyaları şarkısı çalmaya başladı sanki). Velhasıl hesaba biraz çeki düzen verdim şahsi fotoğraflarımı kaldırdım.

- 'Şalına Münhasır' rumuzunu nasıl seçtiniz?

O sıralar kelime şakaları modaydı bi yazıda şahsına münhasır gördüm. 'Aman Allah'ım ne güzel tamlama bu' dedim. Bununla ne yapılabilir ne yapılabiliiir derken paaat 'Şalına Münhasır' oluverdi. Sonra bi baktım hesabın önüne geçemedim bu zamana kadar, bi dinazor yavrusu gibi büyüdü.

- Şuanki yerinizden ve hayran kitlenizden memnun musunuz?

E tabi sevilmek, ilgi görmek insanın hoşuna gidiyor, insanın egosunu okşuyor ama bunlar gelip geçici şeyler azizim. Önemli olan burda toplu mentiona dahil olmak değil ahirette Peygamberimizin şefaatine dahil olmak. Burda ff alıp takipçi çoğaltmak değil asıl mesele, iyilik yapıp sevap çoğaltmak... ALLAHU AQBAAR

Neyse lafı daha fazla şunları da söylemek istiyorum benim buralara gelmemde emeği geçen Önder Şeren'e ve benim ponçik takipçilerime teşekkür ederim. İyi ki varlar size de teşekkür ederim SakaryaRehberim.com'da bana da bir yer ayırdığınız için...

Biz teşekkür ederiz... Keyifli Twitler...

*Önder Şeren Kimdir?

Twitter'ın tartışmasız 230 Bin takipçi kitlesine sahip, Bursalı en iyi fenomen.

Şalına Münhasır'ın twitlerinden birkaç örnek;

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]