Sapanca Belediyesi turnuva hazırlıklarını sürdürüyor

Sapanca Belediyesi Spor Müdürlüğü\'nün düzenlediği ve geleneksel olması planlanan 1.Olgunlar Futbol Turnuvası hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Sapanca Belediyesi 1.Olgunlar Futbol Turnuvası Sapanca Belediyesine ait Yüzevler Spor Kompleksinde Genç Olgunlar, Olgunlar ve Tecrübeli olgunlar olarak 3 kategoride oynanacak. Genç olgunlarda 30-38 yaş, olgunlarda 39-48 yaş ve tecrübeli olgunlarda 49 yaş ve üzeri sporcular mücadele edecek.

Hazırlıklar Tüm Hızıyla Devam Ediyor.

Yüzevler Spor Kompleksi Turnuva için hazırlanıyor. Futbol sahası içeresindeki eksiklikleri tamamlayan Sapanca Belediyesi teknik ekipleri maçların başlayacağı günlerde herhangi bir aksaklık yaşanmaması için çalışmalarını özenle sürdürüyor. Saha içerisindeki yan duvarların sporculara zarar vermemesi için kaplanması, skorboard kurulması, ışıklandırmaların arttırılması gibi çalışmaları yapan ekipler Bayram öncesi Futbol sahasını turnuvaya hazır hale getirecek.

Spor Müdürü Hakan Köksöken; ”Başkan Yılmazer’e Teşekkür Ediyorum”

Spor Müdürü Hakan Köksöken;”Bu yıl ilçemizde ilkini gerçekleştireceğimiz Sapanca Belediyesi 1.Olgunlar Futbol Turnuvası kayıtları devam ediyor. Kayıtlar için takımlarımız Spor Müdürlüğümüz, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüze başvurularını yapabilirler. Biz Organizasyon Tertip Kurulu olarak sporcularımızın ve seyircilerimiz zevk alarak spor yapacağı ve izleyeceği bir konuma getirmek için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Dr. Aydın Yılmazer vermiş olduğu talimat ile tüm imkanları bu turnuva için seferber etti. Ben şimdiden bizlere bu imkanı sunan Belediye Başkanımıza tüm takımlar için teşekkür ediyorum” dedi

1 Ağustos Cuma Başvurular sona erecek

Turnuvaya katılacak olan takımların başvuru müracaatları 1 Ağustos Cuma günü sona erecek Tertip Komitesi üyelerinin gerçekleştireceği toplantı sonrasında organizasyon programı açıklanacak.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]