Sapanca SGK törenle açıldı

Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez, Akyazı, Hendek, Geyve, Pamukova\'da açtığı merkez müdürlüklere Sapanca ilçesini de ekleyerek  tüm ilçelerde yapılanmaya devam ediyor.

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Çoş, Eski bakan ve Milletvekili Recep Akdağ, SGK Yönetim Kurulu Üyesi Salih Kılıç, Sapanca Kaymakamı Mehmet Ünal, Sapanca Belediye Başkan Vekili  Özcan Özen\'in katıldığı açılış törenine Sapancalılar da yoğun ilgi gösterdi.

Sapanca Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü\'nün açılış töreninde  vatandaşın ayağına hizmet götürmeye devam edeceklerini söyleyen Sakarya Sosyal Güvenlik İl Müdürü Nurten Canbasoğlu “Şu ana kadar 7 ilçemizde merkez müdürlüğü açtık ilçelerde yapılanmaya devam edeceğiz. Vatandaşın sorunlarına yerinde çözmek hedefimiz. Merkez müdürlüğü açamadığımız yerlere de gezici araçlarla haftanın belli günlerinde vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışacağız. Çalışmalarımız vatandaşa hizmet hedefli devam edecektir” dedi.

Eski Bakan Recep Akdağ tarafından, Sapanca Belediyesi Başkan Yardımcısı\'na bir teşekkür plaketi verilirken, SGK Yönetim Kurulu Üyesi Salih Kılıç\'a da Sakarya Valisi Hüseyin Avni Çoş tarafından destekleri için bir plaket verildi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]