Sapanca'da sel, koordineli çalışmayla kontrol altına alındı

Sakarya Valiliği, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sapanca Kaymakamlığı, Sapanca Belediye Başkanlığı, Devlet Su İşleri ve Afad, 24 saat boyunca koordineli çalıştı

Sapanca İlçesi’ nde önceki gece başlayarak, metrekareye yüz elli kilogramdan çok yağmurun yağmasıyla, çok sayıda mevkide hayatı zorlaştıran yağmurun etkileri sele dönüşmesine rağmen, özverili bir çalışmayla sel ve aşırı yağıştan kaynaklanan olumsuzluklar kontrol altına alındı.

Sakarya Valiliği, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sapanca Kaymakamlığı, Sapanca Belediye Başkanlığı, Devlet Su İşleri ve Afad ekiplerinin 24 saat boyunca koordineli çalışmasıyla, aşırı yağmur sonrası oluşan ve özellikle dere yataklarıyla çevresinde, büyük bir olumsuzluğa yol açan aşırı yağmurdan dolayı meydana gelen olumsuzlukların kontrol altına alındığını açıklayan Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, özellikle dün akşam saatlerinden itibaren, aşırı yağıştan kaynaklanan olumsuzlukların bertaraf edilmesi için bütün ekipler olarak koordineli bir çalışma sergilendiğini belirtti ve belediye çalışanları olmak üzere tüm ekiplere teşekkür etti.

Aşırı yağıştan kaynaklanan olumsuzlukların belirmesiyle birlikte hemen harekete geçildiğini de vurgulayan Başkan Yılmazer, saat 18.00 itibarı ile sel oluşumlarının tamamen kontrol altına alındığını ve yağmurun aşırı düzeyde devam etmesi ihtimaliyle doğabilecek bütün sıkıntılar konusunda da önlem alıcı düzeyde çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]