Sapanca'da sosyete pazarı açılıyor

Sapanca Belediyesi sosyete pazarı açıyor. Her Salı günü kapalı pazar yerinde hizmet verecek olan sosyete pazarında tüm marka ve ürünler vatandaşın alış verişine sunulacak.

Sapanca Belediyesi, hizmetlerine hizmet katmaya devam ediyor. Göreve geldiği günden bu yana kültürel ve sosyal etkinliklere damgasını vuran Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer, tekstil ve konfeksiyon ürünlerinin satılacağı sosyete pazarı’nın kapılarını Salı günleri açacaklarını söyledi. Başkan Yılmazer, halk arasındaki adıyla sosyete pazarı olarak adlandırılan tekstil, konfeksiyon ve benzeri ürünlerinin satıldığı pazarın açılması için Sapanca halkının görüşüne başvurduğunu ve destek aldığını özellikle vurguladı. Şimdilik bir yıllık sözleşme yaptıklarını belirten Başkan Yılmazer, rağbet ve ilgi görülmesi takdirde sözleşmeyi uzatacaklarını ifade ederek, Sapanca kapalı pazar alanında, haftanın değişik günlerinde farklı pazarlar kurarak, buraların daha işlevsel olarak kullanımını hedeflediklerini kaydetti.

Pazar tezgâhlarının en fazla 3 metre uzunlukta olacağını ve Sapanca’lı esnafa ücretsiz olarak tahsis edileceğini sözlerine ekleyen Yılmazer, 26 Ağustos Salı günü açılacak Sosyete Pazarı’nın halka ve esnafa hayırlı olmasını temenni etti. Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer, “Seçim çalışmalarımda biz halkımıza efendi olmaya değil, hizmetkârı olmaya geldik diye söz verdik. Bu sözümüzü yerine getirmek için imkânlarımız ölçüsünde var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Yaklaşık 5 aylık Belediye Başkanlığımız dönemimizde birçok etkinliğe imza attık. Hayata geçireceğimiz bazı projelerimizin de alt yapılarını hazırlıyoruz. İnşallah bu projelerle Sapancamızın önünü açacağız” dedi.
 
 
Reklam: Sakarya tekstil firmaları  
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]