Sapanca'da Turizm Haftası böyle kutlandı

15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası kapsamında, Serdivan Ticaret Meslek Lisesi’nin hazırladığı etkinlik, Serdivan Belediyesi Konferans Salonu’nda kalabalık katılımla yapıldı.

Bacasız Sanayi olarak kabul edilen Turizme toplumun ilgisini çekmek amacıyla düzenlenen programa; Serdivan Kaymakamı Ramazan Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere, İlçe Müftüsü Aşır Durgun, Mal Müdürü Mustafa Kılınç, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Serdivan Ticaret Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin başarılı bir şekilde sunumunu yaptığı Turizm Haftası kutlama programında; Balkan Halk Oyunları gösterisi, Sakarya ilinin tanıtıldığı Barkovizyon Gösterisi, okul korusunun seslendirdiği “Yöre Yöre Türkülerimiz” bölümü, Türkiye’me Sesleniş şiiri ile halk oyunları gösterisi büyük beğeni topladı.

Turizm Haftası kutlama etkinliğinin sonunda davetlilere okul binasında yöresel yiyecekler ikram edildi. Ülkemizin çeşitli bölgelerine ait marka olmuş lezzetlerin servisini başarıyla gerçekleştiren öğretmen ve öğrenciler davetlilerden tam not aldılar. Serdivan Kaymakamı Ramazan Şahin, büyük beğeni toplayan programın hazırlanmasında emeği geçen okul yöneticilerini, öğretmenleri ve öğrencileri kutladı. Program dolayısıyla örnek bir ev sahipliği sergileyen Serdivan Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Yakup Aktaş, öğrenci velilerinin de katkılarıyla hazırladıkları programın beğenilmesinden duyduğu memnuniyeti belirterek katılan herkese teşekkür etti.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]