SASİAD'ın yeni başkanı belli oldu

SASİAD 8.Olağan Genel Kurulunda Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Onur Döver getirildi.

Sakarya Sanayici ve İş adamları Derneği (SASİAD) 8.Olağan Genel Kurulu Serdivan’da gerçekleştirildi. Dernek üyesi iş adamlarının katılım gösterdiği Genel Kurul; Divan teşekkülünün oluşturulması ve İstiklal Marşı\'nın okunması ile başladı. Faaliyet raporu ve mali raporun okunarak kabul edilmesinin ardından SASİAD hizmetlerini anlatan sunumlar ile devam etti.

Döver, 10 yılı aşkın bir süredir SASİAD Yönetiminde görev aldığını bu süre içerisinde de hep Sakarya’yı geliştirmek ve bir adım daha ileriye taşımak adına yılmadan çalıştığını belirtti. Başkan Döver, "Ama beni en çok gururlandıran; bu göreve beni layık görerek getiren ve onurlandıran saygı değer SASİAD üyelerimdir. Bu yüzden herkesin huzurunda hepinize ayrı ayrı teşekkür eder ve saygılarımı sunarım” dedi. Konuşmaların sona ermesinin ardından Yönetim Kurulu ve üyeler SASİAD tarafından verilen kokteyle katıldı.

Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;
Onur Döver, Bülent Esmer, Burak Tan, Ogün Baştürk, Ahmet Bayraktar, Ahmet Hacıeyüpoğlu, Şevket Çalışkan, Tuncay Büyükaslan, Ümit Karayaka, Murat Dilmen, Barış Kaşçı, Metin Dirim,  Ebru Bakan Sevimli, Levent Bayraktar, Yavuz Arsoy

Denetim Kurulu isim listesi ise; Orhan Ünver, İsmet Çalışkan ve Ahmet Çubuk’tan oluştu.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]