SASKi Geyve'de sınıfta kaldı..

Sakarya il merkezinde yaptığı yatırımlar ile, teknolojisi ile adından sıkça söz ettiren SASKİ, 25 bin nüfuslu Geyve\'de sınıfta kaldı.

Geyve Belediyesi\'nde, ilçede yaşanılan SASKİ ile ilgili sıkıntılar konulu bir toplantı yapıldı.

Acil Toplantı
Geyve ilçesinde yapımına başlanan alt yapı ve kanalizasyon işinin bir türlü istenilen gibi gitmemesi,devamlı ana hat su borularının patlatılarak suların kesilmesi, ve çalışma yapılan bölgelerin dikkatsiz çalışılarak adeta çamur haline getirilmesi ve son olarak bugün Alifuatpaşa Mahallesinde çeşmelerden su yerine çamur akması sonucu vatandaşlardan yoğun şikayet alınması üzerine SASKİ yetkilileri ile toplantı yapıldı.

Saski Tam Kadro
Değerlendirme toplantısına; Geyve Belediye Başkan Vekili Neşet Çakır, Sakarya Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri; Abdullah Özdemir ve Metin Atalay, Geyve Belediye Meclis Üyesi Zeki Güneri, Atilla Topal (SASKİ Genel Müd. Yard.), Recep Kılıç (Bölge Daire Başkanı), Mustafa Fırat (Daire Başkanı), Elif Durak (P. Sorumlusu), Gülay Güner (Planlama Proje Müdürü) katıldı.

Sonucu Merak Ediliyor
Edinilen bilgilere göre vatandaşların SASKİ ve Geyve Belediyesine yaptıkları; su kesintileri ve kanalizasyonun yarattığı kirlilik konusundaki şikayetler değerlendirildi ve çözüme yönelik görüşmelerde bulunulan toplantı sonrası önümüzdeki dönemde nasıl çalışılacağı Geyveli vatandaşlar tarafından merakla bekleniyor.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]