SATSO'dan Lojistik Yönetim semineri

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO), Türkiye\'nin en kaliteli eğitmenleri ve güvenilir kurumları ile müşterek düzenlediği eğitim faaliyetleri ile üyelerine destek vermeye devam ediyor. Gerek sektörel gelişime yönelik gerekse ilimiz ihracatının üst seviyelere çıkmasına zemin oluşturacak temel ve spesifik konularda eğitim seminerleri düzenliyor.

SATSO, Sakarya’yı liman ekonomisi için hazırlıyor. Bu doğrultuda çoğunluğunu nakliyeciler, lojistik sektöründen temsilcilerin oluşturduğu 19. Meslek Komitesi’nin organizasyonu ile SATSO’da, 31 Ocak 2015 Cumartesi Günü saat 10:00\'da "Lojistik Yönetimi Semineri" gerçekleştirilecek. SATSO ve ABİGEM işbirliği ile gerçekleştirilecek seminerde "Tedarik Zinciri Yönetimi, Lojistik Yönetimi, Sektörün Dünyadaki ve Türkiye\'deki durumu, Taşımacılık modelleri, Lojistik Köyleri, 4. Parti Lojistik anlayışı, Depo Yönetim sistemleri" konularında katılımcılara detaylı bilgiler verilirken katılım ücretsiz olacak.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim salonunda gerçekleştirilecek seminer; üretici firma lojistik yöneticileri, tedarik zinciri yöneticileri, depo yöneticileri, depo şefi, nakliye yöneticisi, nakliye şefi birimlerinde görev yapan çalışanları ve bu alanda kariyer yapmayı hedefleyen kişileri kapsıyor.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]